Gaziantep hazırlıkları tamam

Gaziantep hazırlıkları tamam

Süper Lig ekiplerinden Mondi Home Kayserispor, sezonun 5.hafta karşılaşmasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı. 

Süper Lig’de milli ara sona erdi. Heyecan, 5.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 5.haftanın açılış mücadelesinde Mondihome Kayserispor, Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. 

Milli ara öncesi ligde 4 karşılaşmaya çıkan Mondihome Kayserispor, 1 galibiyet elde ederken 3 de beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, milli arada teknik direktörlük koltuğuna ise Recep Uçar’ı getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı Uçar ile Gaziantep karşılaşmasına hazırlanan Mondihome Kayserispor, sahasında oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılarak puanını 9’a yükseltmek istiyor. 5.hafta öncesinde Mondihome Kayserispor, 6 puanla 9.sırada yer alırken Gaziantep Futbol Kulübü ise son sırada yer alıyor. 

Modnihome Kayserispor-Gaziantep karşılaşması, 16 Eylül Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 17:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Ümit Öztürk, Samet Çiçek ve Bahtiyar Birinci hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’