GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

BALCI, ?GAZİLER VATANI İÇİN CANINI VERMEYE HAZIRDIR ?

 ?Gaziler Günü´nün bir  yenisi daha tüm yurtta  törenlerle kutlandı? Cumhuriyet Meydanı´nda  gerçekleştirilen  kutlamada  konuşan  Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ?Yaşları ilerlemiş olsa da Gaziler dün olduğu gibi bugün de Vatan için kanını dökmeye , canını vermeye hazırdır? ifadesini  kullandı?

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtı  önünde bir araya gelerek ?Gaziler Günü´nü kutlayan gazilerimize  Vali  Süleyman Kamçı, Kayseri 2´inci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanlı  Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ve ilimizde  ikamet  eden çok sayıda gazi  ile askeri personel  iştirak  etti?

Saygı duruşu  ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından, Atatürk anıtına çelenk sunarak  Ata´nın manevi  huzurunda  bağlılıklarını gösteren Gaziler  adına günün anlam ve önemine dair  bir konuşma yapan  Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı Gazilerin, geçmişte yapılan savaşlarda olduğu kadar, geçen yıl meydana gelen hain darbe teşebbüsünde de vatan için hazır bulunduğunu ispat ettiğini  vurgulayarak  ?İstiklal Savaşında, Kore Savaşında, Kıbrıs Barış Harekatı Savaşında ve günümüzde de vatanımızı bölmeye çalışan hainlere karşı canları pahasına her türlü tehdidi bertaraf etmişlerdir. 15 Temmuz´da Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletimizin tüm kademelerinde yuvalanan millet ve cumhuriyet düşmanları darbe teşebbüsünde bulunmuşlardır. Bu darbe teşebbüsünü, başta ordumuzun gerçek vatansever askerleri, emniyet teşkilatımızın ve asil milletimizin kahraman evlatları geçit vermemişlerdir?  ifadesini  kullandı..

Cumhuriyet  Meydanı´ndaki  tören  öğrencilerin  okuduğu şiirlerle  noktalanırken, törene iştirak eden protokol mensupları Vali  Süleyman Kamçı önderliğinde  Muharip Gaziler Derneği´ni ziyaret etti.

Vali  Kamçı dernek binasında  günün anlam ve önemine dair  bilgilendirmeler yapıp medya mensuplarının sorularını  cevapladı?  ?Gazi ve şehitlerimize minnettarız?  diyerek sözleirne başlayan Vali Kamçı ? Onlar başımızın tacı. Şehit yakınları da başımızın tacı. Gazilerimiz de bu memleket, devlet uğruna, millet, bayrak uğruna organlarını kaybetmiş durumda. Bu anlamda onlara da minnettarız. Ölen gazilerimize de Allah´tan rahmet diliyoruz? ifadesini  kullandı?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da