GAZZE İÇİN BİR PAKET SİGARANDAN VAZ GEÇ

GAZZE İÇİN  BİR PAKET SİGARANDAN VAZ GEÇ

Yeşilay Kayseri Şubesi Gazze’de yaşanan vahşete dikkat çekmek ve bu vahşette zora düşen dindaşlarımıza yardım toplamak amacı ile "Gazze için, bir paket sigaradan vazgeçin" başlığı altında bir kampanyası başlattı. Söz konusu kampanyayı kamu

İsrail`in Gazze saldırısının ardından yaraların sarılması ve ambargonun meydana getirdiği sıkıntıların aşılmasına katkı sağlamaları için Yeşilay Şubesi tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı`nda stant kuruldu.

Kampanya hakkında bilgi veren Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, coğrafyamızda mübarek günlere rağmen insanların yaşama haklarının ellerinden alındığını, saldırı ve zulümlerin hız kesmeden devam ettiğini belirtti.   Doğu Türkistan`dan, Suriye`ye, Orta Afrika`dan, Filistin`e kadar her gün yüzlerce insanın katliam ve iç çatışmalarda hayatını kaybettiğini kaydeden Adıgüzel, İsrail`in 18 gündür devam eden bombardımanında çoğunluğu kadın ve çocukların oluşturduğu 800 civarında Filistinli`nin hayatını kaybettiğini, yaralı sayısının ise 5 bin`i geçtiğini ifade etti.

Yeşilay Kayseri Şubesi olarak, insan hak ve hürriyetlerinin gasp edildiği masum insanların yanında olduklarını dile getiren Adıgüzel şunları kaydetti:    "Bugüne kadar sürdürdüğümüz zararlı alışkanlıklarla mücadelede önemli aşamalar kaydettik. İnsanlara hiç bir faydası dokunmayan ve onları bağımlı hale getiren sigara alışkanlığı aynı zamanda maddi külfete de sebep oluyor. Vatandaşlarımızdan, zulüm dolu bu günlerde sigaraya ücret vermek yerine Gazzeli kardeşlerimize ilaç ve gıda yardımı yapmak maksadıyla destek talep ediyoruz. Sigara alışkanlığından vazgeçerek günlük bir paket sigaraya verilen paranın coğrafyamızdaki yaraların sarılması için bağışlanmasını kamuoyuna duyuruyor, Gazze için paket sigaradan vazgeçin diyoruz."



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı