?GELECEĞİMİZE YATIRIM EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ?

?GELECEĞİMİZE YATIRIM EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ?

BAŞKAN ÇELİK, 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman öncelikleri olduğunu ifade eden Başkan Çelik, çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi yetişmeleri için eğitim ve öğretime azami derecede destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başta eğitim olmak üzere şehrimizin ihtiyaç duyduğu hiçbir işe ?Bizim görev sahamız içinde değil? şeklinde yaklaşmadıklarını belirtti. Bu nedenle eğitimi sadece Milli Eğitim Bakanlığı´nın işi olarak görmediklerini ve bu doğrultuda eğitime azami desteği vermeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan Çelik, ?Alemlerin Peygamberi ?İlim öğrenmek her Müslüman´a farzdır´ diyerek eğitimin ne denli önemli olduğunu vurgulamıştır. O halde biz yöneticilere düşen eğitimdeki eksiklikleri tamamlamak, ilim yuvalarının sayısını artırmak ve her bireyin en iyi şekilde eğitim alması için elimizden gelen her şeyi yapmaktır. Kayseri´yi her alanda kaliteli ve konforlu bir şehir yapmak için tüm yatırımcı kurum ve kuruluşlara elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz? dedi.

Bugüne kadar eğitime okullar yaparak, mevcut okulların eksikliklerini gidererek, öğrencilere çalışma ortamları sağlayarak ve onları çeşitli projelerle destekleyerek azami derecede katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, ?Bunları yapmaktaki tek amacımız daha başarılı nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz her zaman bizim önceliğimiz olacaktır. Onların daha güzel yetişmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çünkü, gelişmiş toplum olabilmenin tek yolu her alanda kendini yetiştirmiş bireylerden geçiyor. Rekabetçi toplum olmanın tek yolu, her alanda rekabet edebilir nesillerin yetişmesinden geçiyor. Bu nesillerin yetişmesi için eğitimin çok daha kaliteli olması amacıyla destek vermeye devam edeceğiz. Bu düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize, ailelerine ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum? diye konuştu. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı