GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI

GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI

ROBOTLARINI YARIŞTIRDI?

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Müsiad Kayseri Şubesi ve Özel Bahçeşehir Kayseri Okulları´nın sponsorluğunda tertiplediği 5. Ulusal Robot ve Teknoloji Yarışması, 50 farklı bilim sanat merkezinden 380 öğrenci ve öğretmenin iştiraki ile başladı. Etkinliğin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Teknolojide gelişmemiz, bize güç katıyor? ifadesini kutlanırken, robotların kıyasıya mücadelesi davetlileri heyecanlandırdı?
Özel Bahçeşehir Kayseri Okulları Konferans salonunda gerçekleştirilen 5. Ulusal Robot ve Teknoloji Yarışması´nın açılışında Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olğunharputlu, ve 50 ilden gelen öğrenci ve öğretmenler hazır bulundular?
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bahçeşehir Koleji İlköğretim Müdürü Uğur Özkaldı; okul olarak etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek 5. Ulusal robot ve teknoloji yarışmasının 50 ilden gelen öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildiğini vurgulayarak ? Öğrenciler bu etkinlikle kendilerini gösterme imkanı bulacaklar? ifadesini kullandı?
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu´da yarışmaya katılan öğrencilerin özel yetenekli çocuklar olduğunun altını çizip , etkinliğin ülkemiz ve şehrimiz açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak ? Bu tür etkinlikler çocuklarımızın gelişimi açısından çok büyük önem arz ediyor. Teknolojide gelişmemiz, bize güç katıyor? değerlendirmesinde bulundu?
Konuşmaların ardından geleceğin bilim adamları yaptıkları robotları yarışmalar ile hünerlerini gösterdiler.
Etkinliğin sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken teknoloji yarışması 1 Haziran´a kadar devam edecek?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı