GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ

GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ

SERTİFİKALARINA KAVUŞTU?

Büyükşehir Belediyesi ve BİGSESDER´in katkılarıyla hayata geçirilen ?Kız Çocukları İçin Girişimcilik´ projesini başarı ile tamamlayan 9-12 yaş gurubu arasındaki 30 kız öğrencileri törenle sertifikalarına kavuştu? Sertifikalarını Ak parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar´ın elinden alan yarının girişimcileri gelecek için umut verdi?
Kadir Has Kongre ve spor Merkezi´nde Büyükşehir Belediyesi ve BİGSESDER´in katkılarıyla gerçekleştirilen ?9-12 yaş arası Kız çocukları için girişimcilik projesi´ kapsamında 30 kız öğrencileri sertifikalarına kavuştu?
Sertifika törenine Ak parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Ak parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, Proje koordinatörü Av. Şirin Yarımçam, kız öğrencileri ve aileleri katıldı.
Sertifika töreni öncesinde girişimci 30 kız öğrenci stant kurarak yaptıklarını sergileyerek satışa çıkardılar. Sergi Standını gezen Ak parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer hemen hemen her stanttan alış veriş yaptı.
Daha sonra Kürsüye Çıkan proje koordinatörü Av. Şirin Yarımçam girişimciliğin yaygınlaşması için kadınların bu tarz etkinliğe alışması için kız çocuklarına odaklandık. Ak parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar´da bize yardımcı oldu çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.
Ak parti Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar´da ? Bu kızlar ileride toplumuza kazandırdığımız iş kadınları olacaklar ben buradan bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Gelecekte Tüm dünyada Türk Toplumunun en büyük kazançlarından bir tanesi bu yavrularımız diyen Ak parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ? Biz iktidara gelmeden önce Türkiye´nin ne petrolü vardı. Ne de bir gömü bulmuştu. Yani sıkıntılar içeresindeydik. Ama en büyük kaynağımız insan kaynağımızdı gençlerimizdi. İşte şuanda da örneğini gördüğümüz hepsi bir birinden zekice gezdik dolaştık gördük bu zeki çocuklarımızın yapmış olduğu şaheserleri görmüş olduk ?dedi.
Tören konuşmaların tamamlanmasının ardından 30 öğrenciye sertifikalarının takdimi ile noktalandı? Geleceğin girişimcileri sertifikalarını Ak parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer´in elinden aldı?
HABER : N.NİLKALI



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor