GELECEĞİN HEKİMLERİ

GELECEĞİN HEKİMLERİ

MESLEĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR?

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde Tıp Eğitimi alamaya başlayan 305 hekim adayı tertiplenen törenle beyaz önlüklerini giyerek mesleğe ilk adımlarını attılar? Hekim adaylarını bu önemli günde yalnız bırakmayan , kendiside bir hekim olan henüz çiçeği burnunda Rektör Prof.Dr. Mustafa Çalış yaptığı konuşmada ?. Hekimlik onuru her şeyin üzerindedir" ifadesini kullandı?

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde Tıp Eğitimi alamaya başlayan 305 hekim adayı tertiplenen törenle beyaz önlüklerini giyerek mesleğe ilk adımlarını attılar?

Süleyman Demirel Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleştirilen önlük giyme törenine genç hekim adaylarının ailelerinin yanı sıra kendiside bir hekim olan ve kısa süre önce rektörlük görevini üstlenen Prof. Dr. Mustafa Çalış´da iştirak ederek genç meslektaşlarının mutluluğuna ortak oldu?

Rektör Prof.Dr. Çalış genç hekim adaylarına hitaben gerçekleştirdiği konuşmada hekimlik onurunun her şeyin üzerinde olduğunu vurgulayarak "Çok mutlu ve gururlu olduğunuzu biliyorum. Bugün sizin için çok önemli bir gün. İnşallah evlatlarınız size ve devletine layık bir şekilde yetişecekler ve milletine faydalı birer evlat olacaklar. Beyaz önlük, sabrı, temizliği ve berraklığı ifade eder. Bizim öğrencilerimizde o önlüklerden daha fazla saf, berrak ve kaliteli öğrencilerdir. İnşallah bunu her zaman koruyacaklar ve devam ettirecekler. Vefakar, cefakar ve onurlu bir mesleğin başlangıcındalar. Hekimlik onuru her şeyin üzerindedir" ifadesini kullandı?

305 tıp fakültesi öğrencisi genç hekim adayı konuşmaların ardından beyaz önlükleri giyerek ?Hekimlik´ mesleğine ilk adımlarını atarken, bu özel günde yanlarında olan aileleri de enaz onlar kadar heyecanlı ve gurulu görüntü sergilediler?



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı