GELECEK ?UMUT´LU GÜNLER BİZİM

GELECEK ?UMUT´LU GÜNLER BİZİM

AYTEMİZ ALANYASPOR 1-2 KAYSERİSPOR

TFF Süper Lig´in 14.hafta kapanış maçında Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor´a konuk oldu. Kayserispor karşılaşmadan 2-1´lik galibiyet ile ayrılarak, puanını 26´ya çıkardı.

Süper Lig´İn 14.haftasında Kayserispor, Bahçeşehir Okulları Stadyumu´nda Alanyaspor´a konuk oldu. Karşılaşmada, Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın ve İsmail Şencan hakem üçlüsü görev yaptı.

Mücadele Alanyaspor´un santrası ile başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde devam ederken, bu dakikadan sonra Kayserispor, baskısını arttırdı. 21.dakikada Kayserispor, Güray Vural´ın golüyle öne geçti. Deniz Türüç´ün pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Ryan Mendes pasını geriye doğru Güray Vural´a çıkardı. Güray Vural, penaltı noktası üzerinden sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu filelerle buluşturdu. 25.dakikada Kayserisporlu Tiago Lopes´in sağ kanattan ortasında Umut Bulut müsait pozisyonda altı pasın önünden kafa vuruşunu yaptı, ancak kaleci Haydar Yılmaz müthiş bir refleksle topu çelmeyi başardı. İlk yarının kalan dakikalarında ataklar olsa da gol sesi çıkmadı ve Kayserispor soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Kayserispor´un santrası ile başladı. 53.dakikada Kayserispor, Deniz Türüç ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullandı. Deniz´in ortasında Şamil Cinaz arka direkte kafa vuruşunu yaptı, ancak top yandan auta çıktı. 63.dakikada Aytemiz Alanyaspor, Cenk Ahmet Alkılıç´ın golüyle maçta eşitliği sağladı. 73.dakikada Aytemiz Alanyaspor maçta 10 kişi kaldı. Sol taç çizgisi yakınlarında Welinton Silva, Umut Bulut´a yaptığı sert müdahale sonrasında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Bu dakikadan sonra Kayserispor baskısını artırdı. Sarı-kırmızılı ekip, 90+3.dakikada Umut Bulut´un attığı golle skoru 2-1´e taşıdı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor karşılaşmadan 2-1´lik üstünlük ile ayrılarak ligde puanını 26´ya çıkartmış oldu.

Haber: Murat TURP

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak