‘GELECEK KAYSERİ'DE GECESİ'NDE

‘GELECEK  KAYSERİ

ÖZHASEKİ'YE BÜYÜK KAYSERİ ÖDÜLÜ VERİLDİ

Odalar ve Borsalar Birliği ile Kayseri Ticaret Odası tarafından Gelecek Kayseri'de” adı altında düzenlenen toplantıda AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'ye Büyük Kayseri Ödülü” verildi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Özhaseki'nin marka ve model olmuş bir isim olduğunu belirterek, Haseki Başkanımızla gurur duyuyoruz” dedi. Ödülünü alan Mehmet Özhaseki ise Ben sadece şehrime ve insanımıza borcumu ödedim” diye konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Kayseri Ticaret Odası tarafından düzenlenen Gelecek Kayseri'de” Toplantısına AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Vali Orhan Düzgün, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden,  oda başkanları, belediye başkanları ve iş adamları katıldı.

Toplantıda konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri'de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti. Özhaseki'nin en başta Erciyes gibi bir projeyle Kayseri'yi turizm kenti haline getirdiğini belirten Hisarcıklıoğlu  Bu büyük vizyonundan dolayı Özhaseki Başkanıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özhaseki Başkan'ın ticaretten gelmesinin önemine de dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, Bizi bırakan Büyükşehir Belediye Başkanımız içimizden gelmeydi. Yeni gelen Büyükşehir Belediye Başkanımız da içimizden biri. Bu büyük bir şans” değerlendirmesinde  bulundu…

Bir hemşehrisi olarak Mehmet Özhaseki ile gurur duyduğunu dile getiren Rıfat Hisarcıklıoğlu, Belediye başkanlığında marka ve model olmuş bir başkanımızdı. İnşallah Ankara'da hayırlı hizmetler yapmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'ye Büyük Kayseri Ödülü verildi.

Özhaseki'ye ödülünü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Vali Orhan Düzgün ve Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz birlikte verdi.

Ödül için teşekkür eden Mehmet Özhaseki, Ben sadece şehrimize ve insanımıza borcumu ödedim” diye konuştu ve bu ifadesiyle salondan büyük alkış aldı. 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti