GELENEĞİ BOZMADI, ESNAFI ÜZMEDİ

GELENEĞİ BOZMADI, ESNAFI ÜZMEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız esnafı yine üzmedi. Belediyeye ait işyerlerinin kira artış ihalesinde esnafın yüzde 5 isteğine `tamam` dedi.

Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi’nin Sigortacılar Sitesi`ndeki dükkanlarının kira artış ihalesini Encümen huzurunda yaptıklarını belirterek, `yüzde 5 artış esnafı memnun eder` teklifini geri çevirmeyip esnafı üzmeden istenen ve beklenen oranda artış gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yıllık kira yenileme ve artış dönemi gelen Sigortacılar Sitesi`ndeki 33 işyeri ihalesini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “Esnafımız `yüzde 5 artış yaparsanız memnun oluruz` deyince biz de geleneği bozmayıp esnafımızı üzmedik. Muhammen bedelden esnafın istediği gibi yüzde 5 oranında artış yaptık. Bin 950 lira olan kirayı `10 lira` artırdık. Bu artıştan memnun olan esnafımız dua edip, kafası rahat ve huzurlu biçimde işyerine döndü" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, "Belediye olarak amacımız, esnafın; işini, ticaretini bozmadan, onları mağdur etmeden destek olmak, belediyemize de gelir sağlamaktır. Esnafın para kazanması, işini yürütmesi ve çevresine hizmet vermesi bizim hedefimizdir” diye sözlerini noktaladı.

Kocasinan Belediyesi`nden Sigortacılar Sitesi`ndeki işyerlerini yeniden kiralayan yada artış yaptıran esnaflar da "Başkan Bekir Yıldız bizi üzmedi, bizi bizden çok düşünüyor, `Allah razı olsun" şeklinde görüşlerini ifade etti



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı