GENÇ HUKUKÇULAR´IN MEZUNİYET HEYECANI?

GENÇ HUKUKÇULAR´IN MEZUNİYET HEYECANI?

330 GENÇ HUKUKÇU GERÇEKLEŞTİRİLEN MEZUNİYET TÖRENİ İLE YENİ HAYATLARINA UĞURLANDI

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2018-2019 eğitim öğretim dönemi sonunda 4 yıllık eğitimlerini tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan 330 genç hukukçu gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile yeni hayatlarına uğurlandı? ERÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan mezun töreninde genç hukukçulara seslenerek ?Hukukçu olarak hangi mesleği icra ederseniz edin bağımsızlığınızdan taviz vermeyin, dik durun ve tarafsızlıktan şaşmayın, adaletli olun? çağırısında bulundu.

Erciyes Üniversitesi mezunu genç hukukçuların Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Avukat Hüseyin Beyhan, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri iştirak etti?

Mezuniyet Töreninde genç hukukçulara seslenen Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan tarafsızlıktan şaşmayın, adaletli olun tavsiyesinde bulunarak şunları kaydetti? ? Takdir edersiniz ki sizler gibi bizim içinde mezuniyet törenleri önemli, heyecanlı, gurur vericidir. Çünkü toprağa konum ekiyorsunuz velileri olarak suluyorsunuz fidan haline getirip bizlere teslim ediyorsunuz bizde onları olgunlaştırıyoruz ve artık meyve verecek hale getiriyoruz. Bugün ellerinde diplomaları ile inşallah yolcu edeceğiz. O yüzden böylesi mutlu bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Hukukun amacının adalet olduğunu ve bir hukukçu için adaletin tecellisinin her şeyden önce geleceğini n farkında olun. Vicdanınızı tatmin etmeyen kararı adalete uygun olmayacağını unutmayın.? değerlendirmesinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise yaptığı konuşmada 2004-2005 yılından beri mezun veren fakültenin bugün adalete hizmet eden çok önemli isimleri yetiştirdiğinin altını çizerek ? 2 bölüm ve 17 ana bilim dalından oluşan Hukuk Fakültemiz çeşitli hâkimler, savcılar ve avukatlar mezun ederek ülkemize hizmet etmeye devam etmektedir. Hukuk Fakültemiz sınıflarında teorik derslerin yanı sıra staj programlarıyla uygulamalı eğitime önem veren Hukuk Fakültemiz düzenlediği panel, sempozyum ve eğitim toplantılarıyla ülkemizin hukuk alanında önemli isimlerini öğrencilerle buluşturmuştur. Sevgili öğrenciler okulumuzun önemli bir Fakültesinde okumaktasınız ve şu an mezun olmaktasınız. Bundan gurur duyabilirsiniz. Ülkemiz için önemli hizmetler vereceğinize eminim. Mezuniyetiniz hayırlı olsun. ? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisinin mezuniyet kütüğüne plaka çakmasının ardından mezun öğrencilere diploma ve plaketi takdiminin ardından tören sona erdi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı