GENÇ MAKİNE BAKIMCISI YETİŞTİRME PROJESİ

GENÇ MAKİNE BAKIMCISI YETİŞTİRME PROJESİ

BÜTÜN HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Hizmet-İş Sendikası ve Avrupa Birliği ?Yeterliliğe Dayalı Eğitim Programıyla Genç Makine Bakımcılar Yetiştirme Projesi´nin bütün hızıyla devam ettiği bildirildi.
Seyit Burhanettin Endüstri Meslek Lisesinde Proje ekibi, öğrenciler ve Hizmet-İş Sendikası yetkilileriyle gerçekleşen toplantı da projenin 7. Ayına girildiğini ve eğitimlerin bütün hızıyla devam ettiğini söyleyen Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, ?Yeterliliğe Dayalı Eğitim Programıyla Genç Makine Bakımcılar Yetiştirme Projesi kapsamında eğitimlerimiz sıkıntısız bir şekilde bütün hızıyla devam etmektedir. Projemizin yazımında emeği geçen Metin Tokmak Bey de aramızda. Onların vesilesiyle bugün buradayız? dedi.
Şahıs olarak herkesin ayrı ayrı sorumlulukları olduğunu söyleyen Çelik, ?Öğrencilerimizin kendilerince sorumlulukları var. Öğretmenlerimizin ve bizlerin de kendimizce sorumlulukları var. Sivil Toplum kuruluşu olarak bizler de böyle bir proje ye katkı sağlayarak üzerimize düşün bir sorumluluğu gerçekleştiriyoruz. 15 Temmuz sürecinde anladık ki vatanımız, milletimiz için çok çalışmalıyız. Gayret edip üzerimize düşen sorumlulukları en iyi şekilde başarmalıyız? dedi.
Sendika olarak yaptıkları faaliyetlerden de bahseden Çelik, ?Geçen hafta 2 bin civarında fidan dikimi gerçekleştirdik. Bu hafta başında da muhtaç kimseleri belirleyerek odun ve kömür yardımında bulunduk. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz ve her zaman da Allah kısmet ederse devam edeceğiz? dedi.
Gösterdikleri çaba dolayısıyla proje öğretmenlerine teşekkür eden Çelik eğitimlerin verildiği derslikleri gezdikten sonra öğrencilere iş imkânları konusunda da yardımcı olacaklarını söyledi.


Haber Kaynak : İHA

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı