GENÇ MÜSİAD, 43. GENEL İDARE KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GENÇ MÜSİAD, 43. GENEL İDARE KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GENÇ MÜSİAD Kayseri Şubesi tarafından 43. Genel İdare Kurulu Toplantısı düzenlendi. Programda konuşan AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, Genç iş adamlarının ülke geleceğindeki önemine dikkat çekerken ´´ Bu ülkenin geleceği gençlerin elindedir. İnşallah

GENÇ MÜSİAD Kayseri Şubesi tarafından  43. Genel İdare Kurulu Gala Yemeği düzenlendi.  Bir Otelin davet salonundaki  programa AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, Kayseri Şube Başkanı Kadir Andaç ve genç iş adamları katıldı.

Propgramın açılış konuşmasını gerçekleştiren Genç MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Kadir Andaç şunları kaydetti.

?Bizler Genç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları olarak sadece kendi şirketlerimizi kendi sektörlerimizi değil ülkemizdeki tüm sanayicilerin dertleriyle dertleniyor,elimizi değil gönlümüzü taşın altına koyuyoruz. Bugün burada Türkiye´nin doğusundan batısına onlarca renk, kültürden onlarca MÜSİAD´lı kardeşlerimizi şehrimizde ağırlıyoruz. Amacımız birbirlerini Allah için seven insanların erdemli ve ahlaklı ticaret yapma noktasında buluşturmaktır.´´

MÜSİAD gerek Sivil Toplum Kuruluşu gerekse de bir iş adamları derneği olarak fert fert tüm mensuplarıyla ülke ekonomisine yeni bir iklim yeni bir soluk kazandırdığını vurgulayan Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal ise şöyle konuştu.

?Geride bıraktığımız 29 senelik süreçte bir araya gelmenin ve bir arada durabilmenin güzelliğini ve bereketini göstermiştir. Biz genç MÜSİAD´lılara da en güzel örneği teşkil etmiştir. MÜSİAD ekonomiyi kanaat kavramıyla tanıştırmıştır. MÜSİAD ekonomiyi bereket kavramıyla taçlandırmıştır. Bugün çeşitli konular konuştuk, yeni projelerimizi ortaya koyduk. Allah bizleri ülkeye fayda sağlama konusunda muhaffak etsin diliyorum. ?´

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer ise yaptığı konuşmada , ?´Bu ülkenin geleceği gençlerin elindedir. İnşallah sizler bu ülkenin geleceğine ilerlemesine ve dünyada söz sahibi olmasına katkı koyacak en büyük değerlersiniz. Bu değerleri büyükleriniz gibi sizler de ekonomiye katkı yaparak en iyi şekilde buraları yönetip ülke ekonomisine katkı koyup geleceği şekillendireceksiniz.´´ değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Taner Yıldız ise şunları kaydetti.

?Öncelikle bugün burada 43. Genel İdare Kurulunu yaptınız. Alınan kararların gerek MÜSİAD´a gerekse iş alemine ve gençlerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Genç MÜSİAD´ın tanıtım filminde aslında hepimizin konuştuklarının özeti fazlasıyla verilmiş durumda. Bir şey dikkatimi çekti. Aslında büyükler der ki  kainat zıtlarla beraber daha iyidir. Yani gençlik varsa yanında ihtiyarlık var. Hayat varsa yanında ölüm var. Sağlık varsa yanında hastalık var. Bir kimse bir kuruluş bir şirket bir ülke bu zıtlıkları ne kadar birleştirebiliyorsa o kadar başarılı olabilecektir demektir. O kadar gerçekçi o kadar realist olabilecek demektir.?

Konuşmaların ardından GENÇ MÜSİAD Genel Başkanı ve Kayseri Şube Başkanları Milletvekili Taner Yıldız ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´na hediye takdiminde bulundular.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"