GENÇ YAZARDAN

GENÇ YAZARDAN

GÖNÜLLERİ ISITAN BAĞIŞ

Genç yazardan gönülleri ısıtan anlamlı davranış? Yazar Yusuf Dağcı kitaplarının gelirlerini, Afrin şehitlerinin ailelerine ve Afrin halkına bağışlayarak barışa ve barışı sağlamada katkı verenlere jest yaparak gönülleri feth etti?

 ?Yaza Yaza Yaşamak´ ve ?Islanan Çığlıklar´ adlı kitaplarının satışından elde edilen 6´şar bin TL tutarındaki geliri, Mehmetçik Vakfı ve İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla, Afrin şehitleri ve Afrin halkına bağışlamaya karar veren Yazar Yusuf Dağcı herkesin takdirini kazanan bu kararını Eğitim Bir-Sen Kayseri 1 nolu şube konferans salonunda gerçekleştirdiği basın açıklaması ile kamuoyun a duyurdu?

Eşinin Afrin şehitleriyle ilgili hassasiyetini gördükten sonra, kitap gelirlerini bağışlamaya karar verdiğini belirten genç yazar kameralar karşısında yaptığı değerlendirmede , ?Okuldan eve döndüğümde Türk askerinin Afrin´e girdiğini öğrendim. Televizyondaki yaşlı teyzeler, amcalar ağlıyordu. Bir baktım ki hanım ve çocuk da ağlıyor. O sırada vicdani sorumluluk hissettim. Vatanıma borcumu ödemeye başlamalıyım diye düşündüm ve sonra kitaplarımın gelirlerini Zeytin Dalı Harekatı´na katılan Afrin şehitlerine ve mazlum Afrin halkına bağışlamaya karar verdim. Çok mutluyum, Eğitim Bir-Sen ve Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi´ne teşekkür ediyorum. Bunun Ramazan ayına denk gelmesi de benim için ayrıca anlamlı oldu? ifadesini kullandı.

Mehmetçik Vakfı ve İHH İnsani Yardım Vakfı temsilcilerinin de hazır bulunduğu etkinliğe ev sahibi sıfatı ile iştirak ederek genç yazara destek veren Eğitim Bir-Sen 1 No´lu Şube Başkanı Aydın Kalkan da, davranışından dolayı Yusuf Dağcı´yı tebrik edip, bu davranışın başta gençlerimiz olmak üzere herkese örnek teşkil etmesin temenni etti?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor