GENÇ YEŞİLAY ÜYELERİ

GENÇ YEŞİLAY ÜYELERİ

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE EDECEK

Kayseri Yeşilay Şubesi, Erciyes Üniversitesi Genç Yeşilay ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Genç Yeşilay üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. 

Kayseri Yeşilay Şubesi Başkanı Ömer Faruk Çöl, öğrencilerin Akran Eğitimi aldıklarını ve bu yaşta büyük bir sorumluluk üstlendiklerini ifade etti. Başkan Çöl, toplanmalarının amacının bir motivasyon sağlamak olduğunu belirterek, ?Kayseri Yeşilay Şubesi, Nuh Naci Yazgan Genç Yeşilay ve Erciyes Genç Yeşilay olarak hep birlikte motivasyon toplantısı yapıyoruz. Bunu kahvaltı olarak tertip ettik. Sevgili öğrenci arkadaşlarımız Akran Eğitimlerini aldılar. Bu akran eğitimleri sayesinde kendi yaşıtları ve kendi arkadaşlarına bağımlılık ile mücadele konusunda onları aydınlatacaklar. Bağımlı olan, madde, tütün, alkol almış arkadaşlar var ise onları doğru mercilere yönlendireceklerdir. Türkiye Milletinin beşeri hazinesi olan muhafazasına katkıda bulunacaklar. Bu yaşta bu sorumlulukları aldıkları için teşekkür ediyorum? dedi.

Kayseri´de Yeşilay Danışmanlık Merkezinin kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirten Kayseri Yeşilay Cemiyeti Başkanı Ömer Faruk Çöl, Kayseri´ye yakışır bir danışmanlık merkezi kazandırmak istediklerini söyledi. Başkan Çöl, ?Bildiğiniz gibi bağımlılık fizyolojik, psikolojik ve sosyolojik bir sorundur. Bunun fizyolojik sorunlarını klinikler, psikolojik sorunlarını psikiyatrisler ve psikologlar, sosyolojik sorunun da Yeşilay Danışmanlık Merkezi gibi merkezler rehabilite edebiliyor. Türkiye´de bu tip danışmanlık merkezlerinin yaygınlaştırılmasını uygun buluyoruz. İnşallah önümüzde ki süreçte de Kayserimize danışmalık merkezinin kazandırılması için gerek kamu kurumları ile gerek bu konuya özen gösteren özel kuruluşlar ile temaslarımız devam ediyor. İnşallah Kayserimize Yeşilay Danışmanlık Merkezini kazandıracağı? şeklinde konuştu.
Yapılan kahvaltının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor