GENÇ ASKON KAN BAĞIŞI YAPTI

GENÇ ASKON KAN BAĞIŞI YAPTI

GENÇ ASKON: “KIZILAY UMUT IŞIĞIDIR”

GENÇ ASKON Kayseri Başkanlığı Kızılay’a kan bağışı yaparak kan bağışı çağrısı yaptı. Başkan Çöl, Kızılay’a destek olmanın tüm insanlığa destek olmak olduğunu vurguladı.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (GENÇ ASKON) Kayseri Başkanı Kaan Sabri Çöl ve yönetim kurulu üyeleri Kızılay’a kan Bağışında bulundu. Çöl yaptığı açıklamada kan bağışının önemine dikkat çekerek “ASKON ve Kızılay kamu yararına faaliyet gösteren kurumlardır. Kıymetli yönetim kurulumuz ile düşen kan stoklarını canlandırmak niyetiyle hem bir çağrı yapmak hem de kan bağışında bulunmak istedik. Kanın her an ihtiyaç duyulan ve hiçbir şekilde üretilemeyen bir madde olmasından dolayı, bu konuda toplumun tüm kesimlerinin duyarlılık göstermesi gerekiyor. Bizde üzerimize düşen vazifeyi yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemi ile ‘Bizim kan vermeyi kendimiz için bir ibadet terakki etmemiz, vazife terakki etmemiz, bu noktada çok çok önemli’. Bizler bu bilinç ve şevkle elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Kaan Sabri Çöl, “Kızılay karanlığın sonunda görünen umut ışığıdır.Yapacak olduğumuz küçük yardımlar önemli faydalar doğuracaktır. Ne zaman geleceği belli olmayan çok çeşitli afetlerle karşılaştığımızda ilk müdahaleyi ve organizasyonu yapan kurumların başında Kızılay geliyor. Her doğal afette acılarımızı dindirmemize vesile oluyor. Bu anlamda Kızılay’adestek olmak tüm insanlığa destek olmaktır. Buraya yardım etmek tüm insanlığa el uzatmaktır.Bugün Kızılay’a yardım eden kişi için ne güzel, dünyanın dört bir yanındaki çaresizlere el uzatmış olur.Hepimizin bildiği üzere kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Unutmamak gerekir ki hepimizin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Biz de bu farkındalığı ortaya koyabilmek için tüm halkımızı kan verme noktalarına davet ediyoruz. Üşenmeden, ertelemeden sadece 15 dakikanızı vererek insanlığın hizmetine koşabilirsiniz” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı