GENÇ KIZILAY’DAN KİTAP OKUYUN ETKİNLİĞİ

GENÇ KIZILAY’DAN KİTAP OKUYUN ETKİNLİĞİ

GENÇ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ KAYSERİ KALESİ’NDE “KİTAP OKUYUN” MESAJI VERDİLER

Genç Kızılay Kayseri Gönüllüleri farkındalık oluşturmak amacıyla tarihi Kayseri Kalesi’nde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlik sonunda köy okullarına gönderilmek üzerine kitap bağışı da kabul edildi.

Tarihi Kayseri Kalesinde buluşan Genç Kızılay Kayseri Gönüllüleri kitap okuma farkındalığı oluşturmak amacıyla bir araya gelerek kitap okumanın önemine dikkat çektiler.

Etkinlik hakkında haber ekibimize bilgiler veren Genç Kızılay Kayseri Yönetim Kurulu Üyesi Melih Kamış insanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamayacaklarına dikkat çekerek “Genç Kızılay Kayseri olarak gençlerimizde sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla iyiliğin olduğu her yerde biz varız diyoruz. Bu etkinliğimizi gerçekleştirirken arkadaşlarımıza kitap okuma alışkanlığını yenilemek bu farkındalığı oluşturmak amacıyla Kayseri Kalesinde böyle bir etkinlik düzenledik. Şu anda üniversitemizden, lisemizden ve aynı zamanda kitap okumak isteyen vatandaşlarımız buraya gelip hafta sonu olması sebebiyle yoğun bir katılım gösterdiler. Bu etkinliği düzenlerken gençlerimizin sınavları oluyor vs. derken bu okuma alışkanlıklarının gerçekten ne kadar önemli olduğuna dair bilgilendirme çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. Bizler diyoruz ki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamayız. Gençlerimizde bilgi sahibi olması amacıyla bu etkinlikleri yılın belirli dönemlerinde gerçekleştirip bizlerde arkadaşlarımıza yardımcı olma çabası içerisindeyiz. Aynı zamanda arkadaşlarımızın etkinlik boyunca okuduğu bu kitapları etkinlik sonunda Konya Karatay’da bir köy okuluna bağışı yapılacaktır. “



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor