GENÇ YÜREKLERİ PEYGAMBERLER DİYARINA GÖNDERDİ

GENÇ YÜREKLERİ PEYGAMBERLER DİYARINA GÖNDERDİ

İl Emniyet Müdürlüğü, üniversiteye hazırlanan genç yürekler için "Erciyes`ten Peygamberler Diyarına" adı altında bir gezi tertip etti. Gezi kapsamında Adana, Urfa, Maraş, Antep ve Adıyaman illerini gezecek olan 40 gencimiz, üniversite sınavı öncesinde, bi

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından genç üniversite adayları için tertip edilen "Erciyes`ten Peygamberler Diyarına" gezisi öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü binasında bir tören gerçekleştirildi. Törende `Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü` nün hayata geçirdiği projenin amacı konusunda bilgilendirme yapan Terörle Mücadele Şube Müdürü Davut Atlı;" Üniversiteye gidecek bu gençlerin yanlış yollara sapmaması, devletlerine karşı aidiyet duygusu sağlanması ve polis-öğrenci ilişkilerini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildiğimiz gezimize katılım gösteren öğrencilerimizin hepsine kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise konuşmasında Polis Teşkilatı ve Emniyet Güçleri`nin her zaman halkın yanında ve halkın hizmetinde olduğunu vurgulayarak;"Polis teşkilatının birimleri, halkımızın içeriye girerken heyecanlandığı, ayaklarının titrediği birimler değildir, buralar sizin birimlerinizdir, sizlerin vergileriyle çalışmalarını sürdüren birimlerdir. Bize soruyorlar, ne işiniz var geziyle, siz hırsızları yakalayın, asayişi sağlayın, denetimlerinizi yapın diyorlar. Biz bu görevleri zaten yapıyoruz.Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Konu gençler, burada herkesin sorumluluğu vardır. Biz bugün bu sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzü bu projeden dolayı kutluyorum , bu aynı zamanda Kayseri Valisi Orhan Düzgün`ün himayesinde olan bir projedir" diye konuştu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor