GENÇLER,

GENÇLER,

GENÇ KALANLARLA BULUŞTU

Genç Gönüller Grubu Üyeleri, ?El Ele Gönüllere´ sloganı ile başlattıkları Huzur Evi ziyaretlerinin üçüncüsünde Büyükşehir Belediyesine bağlı Hacı ? Rukiye Gazioğlu Huzur Evine ziyaret ederek  hayatın bütün güçlüklerine göğüs gererek  genç kalıp , hayata tutunan yaşlılarımızı ziyaret ederek  gönüllerini aldılar?

Tamamı gönüllü gençlerden oluşan ve yaklaşık 4 aydır Kayseri´de faaliyet gösteren ve kurulduğu günden bu güne Kayseri genelinde yüzlerce genç ile farklı projeler yürüten ?Genç Gönüller Grubu´ üyeleri,  Büyükşehir Belediyesine bağlı Hacı ? Rukiye Gazioğlu Huzur Evine ziyaret gerçekleştirdiler.

Genç Gönüller kurucuları ve üye gençler, Huzur Evi´ndeki yaşlılar ile bir araya gelerek yakından ilgilenip sohbet ettiler. Duygusal anların yaşandığı ziyarette yaşlılar ile sohbet eden ve isteklerinin olup olmadığını soran gençler, Huzur Evi ziyaretlerinin her ayın 3.Pazar günü tekrar ettireceklerini ve yaşlıları yalnız bırakmayacaklarını kaydettiler?                              

Genç Gönüller Kurucusu Yasin Çıkrıkçı; yaşlıların değerli olduğunu belirterek, ?Toplumumuzun gelişmesi, gençlerimizin örnek alması açısından yaşlılarımız bizler için her zaman büyük önem arz ediyorlar. Bize özgü bu değerlerimiz birlik ve beraberlik duygularının daha bir önemli olmasını sağlıyor. Bu açıdan bu değerlerimizin geleceğe taşınması gerekir. Genç Gönüller olarak kendi kültürümüzü, örf ve adetlerimizi gençlerimizin yaşayarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Gençlerimiz ile burada yapılan bu ziyaret hem kendilerinin yaşlılardan aldıkları nasihatler, hem de yaşlılarımızı görerek kendi çevrelerindeki yaşlılara değer vereceklerini düşünüyoruz. Yaşlılarımıza bir ömür mutlu ve sağlıklı yaşam diliyor, Genç Gönüller olarak her zaman yaşlılarımızın ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanındayız? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor