GENÇLER, CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN BABASINI ZİYARET ETTİ

GENÇLER, CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN BABASINI ZİYARET ETTİ

Yaşlılar Haftası nedeniyle bir grup öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ü ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KAYMEK) bünyesinde üniversite ve seviye belirleme sınavlarına hazırlanan öğrenciler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu ile birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 85 yaşındaki babası Ahmet Hamdi Gül'ü ziyaret etti. İleri yaşına rağmen oğlu Macit Gül'ün fabrikasına giden ve çocukları burada karşılayan baba Gül, soruları cevapladı.
Yaşlılar Haftası nedeniyle ziyaret ettikleri Ahmet Hamdi Gül'e çocuklar daha çok oğlu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili sorular yöneltti. Çocuklar Gül'e, "Cumhurbaşkanı Gül için anne ve baba olarak nasıl bir eğitim verdiniz?", ''Cumhurbaşkanı babası olmak nasıl bir duygu?", "Oğlunuz Cumhurbaşkanı olduktan sonra hayatınızda değişiklik oldu mu?" şeklinde sorular yöneltti.
Baba Gül, Cumhurbaşkanı babası olmanın mutluluk verici bir duygu olduğunu ifade ederek, oğlunun Cumhurbaşkanı olacağını hiç düşünmediğini belirtti. Oğlunun artık ''milletin babası' olduğunu ifade eden Ahmet Hamdi Gül, ''Oğlum Abdullah ilkokula başladı ve okuluna başarılı bir şekilde devam etti. Çok çalışmasını söylemiştim. Öyle de yaptı ve çok çalıştı. Derslerinde eksikliği olmazdı. Çalışma azmi olunca da okudu, devam etti ve bugüne kadar geldi. Artık o milletin babası oldu. Biz de onunun yanına ziyaret için gidip geliyoruz. Çocukluğunda, gençliğinde yemesi, içmesi, okuluna gitmesi konusunda anne ve baba olarak çok dikkat ettik. İyi ve kötü günlerimiz oldu, aldığımız ya da alamadığımız şeyler oldu ama bugünlere gelindi" diye konuştu.
Gül, her şeyin kısmet olduğunu ifade ederek, ''Anne ve babanıza karşı itaatkar olun. Öğretmenlerinize karşı itaatkar olun. Derslerinize de çok çalışın. O zaman başarılı olursunuz" dedi.
Baba Ahmet Hamdi Gül'ün elini öpen çocuklar, daha sonra çiçek verip kendi yaptıkları tabloyu hediye etti.

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı