GENÇLERBİRLİĞİ-KAYSERİSPOR MAÇI SONRASI

GENÇLERBİRLİĞİ-KAYSERİSPOR MAÇI SONRASI

TOLUNAY´DAN İSTİFAYA BİR ADIM DAHA MI?

Süper Lig´de sezonun 7.haftasında oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği, Kayserispor karşısında 2-0´lık galibiyete ulaştı. Karşılaşma sonrasında her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulunarak mücadeleyi değerlendirdiler.
TOLUNAY´DAN İSTİFAYA BİR ADIM DAHA MI?
Süper Lig´de haftayı Gençlerbirliği deplasmanında alınan 2-0´lık mağlubiyetle tamamlayan Kayseri´de Teknik Direktör Tolunay Kafkas, maç sonrası yaptığı açıklamada Kayserispor ile yola devam edip etmeme konusunda değerlendirmede bulunacaklarını belirterek ?Bakacağız tabi, Kayserispor´da devam etmekle ilgili değerlendirme yapacağız. Çünkü biliyorsunuz bu işlerin vebali hocaya, bundan dolayı hiçbir zaman sorumluluktan kaçan birisi olmadım. Kazandı mı oyuncular, kaybetti mi sorumluluk bende" ifadelerini kullandı.
Mücadeleyi değerlendiren Kafkas, basın toplantısında ?Üretme konusunda çok sıkıntılarımız var. Bunun için hafta içi çok çalışma yaptık fakat yine ürettik. İkinci devre maalesef yediğimiz golden sonra sıkıntılar baş gösterdi. Oyunu forse etmeye çalıştık, ikinci golü de yedikten sonra bayağı risk aldık. Aldığımız riskle beraber özellikle Biseswar´la iki net pozisyonumuz var. Bunları gole de çeviremedik. Gençlerbirliği takımını kutluyorum, başarıları diliyorum" dedi.
ÖZDİLEK, ?İKİ TAKIM ADINA DA ÖNEMLİ MAÇTI?
Ev sahibi ekip Gençlerbirliği´nin Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 2-0 kazanılan Kayserispor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise "İki takım adına üç puanın çok ötesinde bir müsabakaydı" dedi.
İki devreli bir maç olduğunu söyleyen Özdilek, "İlk yarı her iki takım dengeli, orta saha mücadelesi, alanları daraltan bir yapıyla mücadele içerisinde oldu. Belki tam net yakalayamadık ama El Kabir´le Stancu´yla yakaladığımız pozisyonlar var. Rakibe göre o anlamda biraz daha öndeydik. İlk 45 dakika öndeki oyuncuların yerlerini çok değiştirdik. İkinci devreye başlarken de İrfan´ı sağa alıp Stancu´yu El Kabir´in arkasına çekerek böyle bir organizasyon değişikliğine gittik. Bakıldığı zaman bunun meyvesini aldığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer