GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ:

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ:

?GÜVEN ORTAMININ HUZURU YÜZLERE YANSIDI?

   Geçtiğimiz günlerde ?Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı´ ile bir araya gelen Ak Parti teşkilatı, o toplantının ardından ?1 Kasım 2015 Milletvekili Sonuç Sunumu´ adı altında ikinci bir toplantı daha yaparak, seçim sonuçlarını kendi içinde değerlendirdi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki kendi içlerindeki yapılan toplantıyı, Sosyal Medya hesabından yayınladığı fotoğrafla duyurarak ?Güven ortamının huzuru yüzlere yansıdı? yorumunu yaptı.
17 Kasım 2015 tarihinde yapılan Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı´ yapmak üzere Ankara Genel Merkezde Toplanan Ak Parti Teşkilatı, o toplantının hemen ardından ?1 Kasım 2015 Milletvekili Sonuç Sunumu´ adı altında ikinci bir toplantı daha yaptı. Seçim sonuçlarının enine ? boyuna masaya yatırıldığı toplantıyı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla duyurdu. Özhaseki fotoğrafın altına "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantı"sında dün birçok il, belediye ve il genel meclis başkanımızla bir araya geldik. AK siyasetimizin yerel temsilcilerinin yüzlerine Türkiye´ye hâkim olan güven ortamının huzuru yansımıştı. Türkiye´nin huzur ortamını korumak için gayret gösteren ve memleketimizi yüceltme davasına gönül veren herkese selam olsun.? Yorumunu yazdı.
Özhaseki paylaştığı başka bir fotoğrafta ise Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tokalaşmak üzereyken görülüyor. Mehmet Özhaseki´nin paylaştığı fotoğrafların altında görülen yorumlarda ise bir vatandaşın, ?Çevre ve Şehircilik Bakanlığınız Hayırlı olsun. Kayserimiz çevre ve şehircilikte örnek bir şehir. İnşallah ülkemize birikim ve vizyonunuz ile çığır açarsınız? yazısı dikkatlerden kaçmadı. Kayserili vatandaşlar tarafından Bakan olmasını bekledikleri, eski Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Özhaseki´nin açıklanacak olan yeni kabinede yer alması Kayserililerin yüzünü sevindirecek gibi duruyor.
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı