GENEL BAŞKANI’NDAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

GENEL BAŞKANI’NDAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

Avrupalı Türkler Topluluğu(A.T.T) Genel Başkanı Ali Erkoç, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda yapılan olağan genel kurulda Federasyonu başkanlığına seçilen Çağan Medya (Kanal 38 – TV 38) Genel Müdürü Deniz Çağan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Avrupalı Türkler Topluluğu(A.T.T) Genel Başkanı Ali Erkoç, Federasyon Başkanı Deniz Çağan’ı ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Avrupalı Türkler Topluluğu(A.T.T) Genel Başkanı Ali Erkoç ziyarette yaptığı konuşmasında, “Öncelikle bizlere zaman ayırdıkları için şahsım ve A.T.T ailesi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Daha öncesinde Yozgatlılar Federasyonu’ndan dolayı tanışmışlığımız var.  Ayrıca da böyle değerli bir kurumun bizlerle olması bizlere gurur verir. Bizlerde  Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarını takip ederek, çözmeye çalışıyoruz. A.T.T hattı olarak 7 gün 24 saat çalışan bir hattımız var. Bu hatla da vatandaşlarımızın çözemediği dertleri çözmeye çalışıyoruz. Tekrardan Deniz beye yeni görevi hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Ziyaretiniz bizim için oldukça önemli. Yüz yüze tanışıklığımız yok ama yıllardır gönülden gönle oluşturduğumuz bir köprü var. Sizlerin ve Avrupa’daki vatandaşlarımızın ihtiyaçları halinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sizin orada böyle bir topluluk oluşturmanız gerçekten gurur vericidir. Yaptığınız çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Avrupa’da yaşayan tüm hemşehrilerimize ve Avrupa Türk Topluluğu içerisinde yer almış herkese de selamlarımız gönderiyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.          

(Kurum Bülteni)



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi