GESİ CUMHURİYET MAHALLESİ ASFALTLANIYOR

GESİ CUMHURİYET MAHALLESİ ASFALTLANIYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İldem Bölgesi, Gesi Cumhuriyet Mahallesi´nde yer alan Gün Sazak Bulvarı´nda asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

Yol yenileme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile Gün Sazak Bulvarı ve buna bağlantılı 6 sokakta asfalt çalışmasına devam ettiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, alt yapısı yenilenen Gün Sazak Bulvarında 5 bin ton alt yapı malzemesi ile 7 bin ton asfalt kullanıldığını belirtti.
Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
?İldem Bölgesi, Gesi Cumhuriyet Mahallesi´nde toplu konut alanların yapılması ile hem alan olarak büyümüş hem de nüfusu artmıştır. Güvenli ve seri bir ulaşım için öncelikle imar planında yer alan cadde ve sokaklar açılmaktadır. Artan nüfusa ve büyüyen alan nedeni ile mahallede çevresi ile ve doğası ile uyumlu yenileme ve düzenleme çalışmaları başlatılmıştır. Bu semtte yer alan Gün Sazak Bulvarı ile bu bulvara bağlantılı tüm yollarda alt yapı çalışmasını gerçekleştirilmektedir. Gün Sazak Bulvarı 20 metre genişliğinde ve 3.200 metre uzunluğundadır. Şu anda asfaltlama çalışması ile yol yenileme çalışmasının sonuna gelinmiştir. Yol yenileme ve çevre düzenleme, yaya yolu ile semt otopark yapımı sonrası Cumhuriyet Mahallesinin tüm yolları asfaltlanacaktır. Bu çalışma esnasında diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor