GİZEMLİ KADININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ

GİZEMLİ KADININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ

BÜYÜ YAPARAK KOCASINI SEVGİLİSİNDEN AYIRMAK İSTEMİŞ

İldem Bölgesinde 12 katlı apartmanın girişindeki zil ve asansör tuşlarına bir madde sürerken güvenlik kamerasına yansıyan gizemli kadın gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Şahsın binaya bulaştırdığı sıvının, domuz yağı olduğu ve apartmanda oturan eşinin sevgilisini, eşinden uzaklaştırmak için büyü yaptırdığı iddia edildi.

İldem Bölgesinde önceki  gün 12 katlı apartmanın girişindeki zil ve asansör tuşlarına bir madde süren kadın paniğe sebep olmuştu. Güvenlik kamerasına görüntüleri  yansıyan 35 yaşındaki  Kezban M.olay sonrası  gözaltına alınıp hakkında işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Kezban M'nin binaya bulaştırdığı sıvının domuz yağı olduğu ortaya çıktı. Kezban M'nin, apartmanda oturan eşinin sevgilisini, eşinden uzaklaştırmak için domuz yağı büyüsü yaptırdığı ileri sürüldü.

Geceyi karakolda geçiren Kezban M, işlemlerinin tamamlanması ardından sabah Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra  'Mala zarar vermek' suçundan adliyeye sevk edildi.

Gizemli  halleri ile Türkiye’nin gündemine oturan 35 yaşındaki  kadının kocası ile ilişki yaşadığını iddia ettiği kadının domuz yağı sürdüğü binada yaşadığı, kadını kocasından uzaklaştırmak için domuz yağı büyüsü yaptırdığı iddia edildi.



Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı