GÖL KAFE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

GÖL KAFE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

PROF.DR.ÇAKIR ?GÖLETLER BÖLGESİNİ CANLANDIRACAĞIZ?

   Erciyes Üniversitesi bünyesine yeni bir sosyal tesis daha kazandırıldı... Merkez Kampüs içerisinde yer alan ve göletler bölgesinde hizmet verecek olan Göl Kafe´nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış merasiminde konuşan Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof Dr. Hamza Çakır Göl Kafe´nin etrafında yeni çevre düzenlemeler yapılacağını belirterek, ?Bu bölgeyi canlandıracağız? ifadesini kullandı?
Erciyes üniversitesi göl bölgesinde S.S Erciyes kültür ve eğitim kooperatifi bünyesinde faaliyet gösterecek olan göl kafe´nin açılışı düzenlenen sade törenle gerçekleştirildi.
Açılışa Erciyes Üniversitesi Vekil rektörü Prof.Dr. Hamza Çakır, Rektör Yardımcıları, öğretim Görevlileri ve Öğrenciler iştirak etti?
Göl Kafe hakkında katılımcılara bilgiler veren Vekil Rektör Prof.Dr Hamza Çakır, Kafe´nin uygun fiyatlara öğrencilere hizmet vereceğini belirtti. Çakır ayrıca göl bölgesinde yeni çevre düzenlemeleri yapılacağını, bölgenin Melikgazi belediyesiyle imzalanan protokol gereğince botanik park haline getirilerek cazibe merkezine dönüştürüleceğini vurgulayarak şöyle konuştu ?Göreve geldiğimde ilk olarak bu bölgeyi gezmeye gelmiştim buralar Erciyes üniversitesinin nefes aldığı ortamlar ama buralar atıl durumdaydı çünki buradaki kiracılar üç yıl önce çıkarılmış ve atıl vaziyetteydi. Buranını hayata kazandırılması için yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde nefes alınabilen ortam haline getirdik. Öğrenciler yoğun bir şekilde gelip kaliteli hizmeti sunma adına bu hizmeti gerçekleştirdik. Bu bölgede ayrıca kültür merkezinin 8 yıldır atıl vaziyette durduğunu Nisan ayından itibaren ihale gerçekleştirip büyük bir kültür merkezini inşa edeceğiz dedi. Çakır ayrıca Melikgazi Belediyesi iş birliğince bu bölgeye uluslar arası 18 bin metrekarelik alana botanik park a çevrileceğini ?söyledi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti