Gol düellosunu kazanan Kayserispor

Gol düellosunu kazanan Kayserispor

Yukatel Kayserispor 4-3 Atakaş Hatayspor

Süper Lig’in 24.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Atakaş Hatayspor’u 4-3 mağlup etti.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Kadir Sağlam, Mustafa Sönmez ve Bilal Gölen hakem üçlüsü görev yaptı.

13. dakikada Onur Bulut’un ortasında top ceza sahası içinde Emre Kaplan’ın eline çarptı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Uğur Demirok’un kullandığı penaltı atışında kaleci Münir gole izin vermedi. 24. dakikada Hatay ceza sahası içerisinde Emre Kaplan’ın, Emrah Başsan’a yaptığı hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan İbrahim Akdağ, topu filelerle buluşturdu ve Kayserispor’u 1-0 öne geçirdi. Sarı-kırmızılı ekip, devre arasına 1-0 önde girdi.

47. dakika Emrah Başsan’ın ara pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Mane’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kayserispor 2-0 öne geçti.

51. dakikada Hatayspor Dylan’ın golü ile skoru 2-1 yaptı. 62. dakikada Kayserispor Emrah Başsan’ın ayağından bulduğu golle skoru 3-1 yaptı. 69. dakikada Abdulkadir Parmak’ın sol kanattan ortasında Uğur Demirok, kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını 4-1 öne geçirdi. 71. dakikada Hatayspor Simon’un golü ile skoru 4-2 yaptı. 90+3. Dakikada Hatayspor Mame’nin golü ile skoru 4-3’e taşıdı. Bu gol karşılaşmanın da skorunu belirledi. Kayserispor, bu galibiyetle puanını 34’e yükseltti.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı