GOLCÜ OYUNCU KRAVETS, KAYSERİSPOR´DA

GOLCÜ OYUNCU KRAVETS, KAYSERİSPOR´DA

DİNAMO KİEV´DEN GELEN KRAVETS İLE 3,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Kayserispor aradığı golcüyü Ukrayna´dan buldu. Sezon başında birçok takımın transfer listesinde yer alan fakat bonservisi fazla olduğu için girişimlerde bulunulamayan Dinamo Kiev´in ve Ukrayna Milli Takımı´nın 28 yaşındaki golcüsü Artem Kravets´le 3,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Süper Lig´de bu sezon önemli bir çıkış yakalayan ve ikinci yarıda da bu başarısı devam ettirmek isteyen Kayserispor´da forvet kanadına önemli bir transfer yapıldı. Daha önce adı Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Bursaspor ve Sivasspor gibi takımlarla anılan fakat sezon başında yüksek bonservis bedeli yüzünden hiçbir takımın kadrosuna dâhil edemediği Dinamo Kiev´in başarılı golcü oyuncusu Artem Kravets kendisini 3,5 yıllık yapan imzayı Antalya´da attı.

Konuyla ilgili olarak kulüp resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı: ?Kayserisporumuz; Dinamo Kiev ve Ukrayna Milli Takımı´nın santraforu Artem Kravets´e 2017-18 sezon başlangıcında (Haziran ayında) talip olmuş ve oyuncuyla anlaşılmasına rağmen, yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer bir süre askıya alınmıştır. Futbolcunun Dinamo Kiev´le olan sözleşmesinin bitimine 6 ay kalınca yasal görüşmelere yeniden başlanmış ve sezon sonundan geçerli olmak üzere 3 yıllık mutabakat temin edilmiştir. Önümüzdeki yarım sezon içinse oyuncu ancak bedelsiz çıkarsa transferin ara transfer döneminde de gerçekleşeceği konusunda anlaşılmıştır. Daha sonraki süreçte oyuncu sözünde durmuş ve ciddi fedakârlık yaparak bonservisini kulübünden alarak Kayserispor´la bugünden itibaren geçerli olmak üzere 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kariyeri bilinen ve hedeflerimiz doğrultusunda takımımıza büyük katkı yapacağına inandığımız futbolcu ile yapılan bu sözleşmenin oyuncuya, kulübümüze ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyoruz? denildi.

28 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon oynadığı 9 Avrupa maçında 3 gol atarak dikkatleri yeniden üzerine çekti. Son olarak bu oyuncuyu Süper Lig ekiplerinden Göztepe transfer etmek istemişti. 

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak