GÖNÜL KÖPRÜSÜ

GÖNÜL KÖPRÜSÜ

KAYSERİ HEYETİ ŞIRNAK´A GİTTİ

AK parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından oluşturulan ´Gönül Köprüsü´ heyeti bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şırnak´a gitti. Heyetle birlikte yola çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Güneydoğudaki kardeşlerimizle Kayseri´deki hemşehrilerimizi buluşturma ve ilişkilerimizi kuvvetlendirme adına bir toplantı tertip edeceğiz oradaki vatandaşların sıkıntılarını dinleyip yardımcı olacağız dedi.
Kayseri havaalanından özel bir uçakla gönül köprüsü projesi kapsamında Şırnak özel uçak kaldırıldı. Havaalanından gitmeden önce açıklamalarda bulunan büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Güneydoğudaki kardeşlerimizle Kayseri´deki hemşehrilerimizi buluşturma ve ilişkilerimizi kuvvetlendirme adına bir toplantı tertip edeceğiz oradaki vatandaşların sıkıntılarını dinleyip yardımcı olacağız dedi.Çelik şöyle konuştu. orada esnaf gezisi ve STK temsilcileri ile toplantımız olacak geçtiğimiz Ramazan bayramında yardımlarımız olmuştu yine bu bayramda ihtiyaçlarının olup olmadığını tespit edİp döneceğiz dedi.
AK Parti il başkanı Hüseyin Cahit Özden´de Şırnak bizim kardeş ilimiz bildiğiniz gibi Ramazan ayında bir gurup arkadaşımız oraya gitti bizde bugün Cizre ve İdil de iki ayrı toplantı yapacağız biz onlara ne yapabiliriz oranın STK temsilcileriyle birlikte ne yapabiliriz Kayseri´nin Şırnak´a ne katkısı olabilir bunları konuşacağız dedi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´da şöyle konuştu.
Şırnak´a Kayseri heyeti olarak gidiyoruz, daha önce bakanlığımızın talimatları gereği Şırnak´a mağdur vatandaş´lara destek tır ları göndermiştik şimdide ekip olarak gidiyoruz çeşitli temaslarda bulunacağız üç farklı bakanımız incelemelerde bulunacak bizlerde inşallah orda tesis ettiğimiz ilişkilerimizi geliştireceğiz. Bu ülke bu vatan bizim kimseye bırakmayız Allahın izniyle her yerde varlığımızı devam ettireceğiz. Biliyorsunuz artık KHK ile birlikte artık Hdp li terörist belediye başkanlarının görevden alınmaları mümkün oluyor dolayısıyla artık kendi başlarına at koşturamayacaklar belediyenin imkanlarını başkalarına kullanamayacaklar.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, terör belası maalesef bu ülkenin başına musallat edilmeye çalışılıyor bu ülke insanları ayrıştırılmaya çalışılıyor başta Fetö terör örgütü olmak üzere bu yapılıyor biz gönül insanıyız gönüllere taht kurmak amacıyla Şırnak Cizre bölgemize bölgedeki insanla diyaloga geçmek için bu milletin tek bayrak tek millet tek vatan tek devlet anlayışı içerisinde dayanışmasını sağlamak amacıyla ziyarette bulunuyoruz. Sorumsuz insanlar değiliz her yerde biz mutlaka sorumluluk anlayışı içerisinde sıkıntılara mutlaka sahip çıkmalıyız dedi.
SESLİ Şırnak Ziyaretine Kayseri´den özel uçakla milletvekili, merkez ve ilçe belediye başkanları meclis üyeleri, gazeteciler ve STK temsilcileri katıldı.
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da