GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR BAŞKANI TAŞ,

 GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR BAŞKANI TAŞ,

"MİLLET YENİ İDARE ŞEKLİNE ONAY VERDİ"

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu Başkanı Ahmet Taş Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasında basın açıklaması gerçekleştirerek geride kalan 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi? Taş "Millet yeni idare şekline onay verdi" ifadesini kullnadı?

Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu Başkanı Ahmet Taş, Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını değerlendirerek "Ülkemizde 24 Haziran günü Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri halkımızın rekor katılı ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan gerçekleşmiştir. Açıklanan seçim sonuçlarına göre mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçmenlerin yarıdan fazlasının onayını alarak Türkiye´de ilk defa uygulanacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilmiş oldu. Kendisini tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu?

Başkan Taş sözlerinin devamında "Yine 24 Haziran günü yapılan TBMM milletvekilliği seçimlerinde Cumhur ittifakı 344, Millet ittifakı 189, HDP ise 67 milletvekili kazanarak mecliste temsilci bulundurmaya hak kazandılar. Yeni vekilleri tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Elde edilen sonuçlara göre ülkemiz önümüzdeki 5 yıl boyunca yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kuracağı hükümetle idare edilecek olup, denetim ve yasama görevini de TBMM yapacaktır. Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a yeni görevinde başarılar dilerken, ülke menfaatlerine ve adaletle icra edilen tüm çalışmalarında yanında ve destekçisi olduğumuzu kamuoyuna duyuyoruz" ifadelerini kullandı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor