GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR´DA YENİ DÖNEM

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR´DA YENİ DÖNEM

Dernek Başkanlığına seçilen Ahmet Taş? Gösterilen güvene layık olmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte imkanlar ölçüsünde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz?

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği ilk Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurul sonrası oluşan yeni yönetim kurulu tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıkarak yol haritalarını kamuoyu ile paylaştılar. Dernek Başkanlığına seçilen Ahmet Taş? Gösterilen güvene layık olmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte imkanlar ölçüsünde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz? ifadesini kullandı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği ilk Genel Kurulunu gerçekleştirdi? Genel Kurul sonrası oluşan yeni yönetim kurulu tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıkarak yol haritalarını kamuoyu ile paylaştılar.

Genel Kurul sonrası yendiren Dernek Başkanlığına seçilen Ahmet Taş oluşum tarihi 40 yıl öncesine dayanan ve bugün üye sayısı 100´ün üzerine çıkan derneğin yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıttı?

Taş sözlerinin devamında Gönüllü Kuruluşların Temsilcilerine uyumlu çalışmalarından dolayı şükranlarını sunup? Gösterilen güvene layık olmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte imkanlar ölçüsünde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz? değerlendirmesinde bulundu?

Toplantıda ayrıca Konya Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformunca ilimizde gerçekleştirilecek olan 16. Ufuk Turu Toplantıları ile ilgili bilgilendirme yapıldı? Basın toplantısına konuk olarak iştirak eden Konya Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu Başkan Yardımcısı Sami Sorgun ?Sosyal Sorumluk ve İş Ahlakı´ temalı 4 sürecek toplantılara ilimiz Gönüllü Kuruluşlarının Temsilcilerini de davet etti?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor