GOOGLE´IN ÜCRETSİZ DİJİTAL ATÖLYE EĞİTİMLERİ KAYSERİ´DE

GOOGLE´IN ÜCRETSİZ DİJİTAL ATÖLYE EĞİTİMLERİ KAYSERİ´DE

Google; herkesin internetten en etkin şekilde faydalanma fırsatına sahip olabilmesi için; Türkiye´ye özel içerikle hazırlanan ve ücretsiz bir eğitim hareketi olan ?Dijital Atölye? projesi ile 25-28 Nisan tarihleri arasında Kayserili katılımcıları dijital

Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi´nde düzenlenecek Dijital Atölye eğitimleri; yaratıcı fikrini işe dönüştürmek, dijital dünyada kariyer fırsatlarını keşfetmek isteyen Kayserili gençlere, girişimcilere; işlerini dijital fırsatlarla büyütmek isteyen KOBİ´lere, medya mensuplarına ve sivil toplum kuruluşlarına açık olacak.

Yüz yüze eğitime katılamayanlar, g.co/dijitalatolye adresindeki online içeriğe Türkiye´nin her yerinden ulaşarak Dijital Atölye sertifikasına sahip olabilecek.

Google Türkiye´nin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve İşkur işbirliğiyle hayata geçirdiği Dijital Atölye eğitim projesi Kayseri´de başlıyor. Proje kapsamında 25-28 2017 Nisan tarihleri arasında Kayseri´de üniversite öğrencileri, küçük ve orta ölçekli işletmeler, sivil toplum kuruluşları ve medya mensuplarına dijital alandaki bilgi ve becerilerini, online yeteneklerini geliştirebilecekleri eğitimler verilecek. Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi´nde düzenlenecek ve tamamen ücretsiz olan eğitimlerle; yaratıcı fikrini işe dönüştürmek, bu alanda profesyonel hayatını devam ettirmek isteyen gençler ve girişimciler ile işlerini büyütmek isteyen KOBİ´lerin geleceğe hazırlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

KOBİ´ler rekabette öne çıkma avantajı yakalayacak
Dijital Atölye programı kapsamında KOBİ´ler ve gençler için ayrı ayrı eğitim modülleri tasarlandı. KOBİ´ler için hazırlanan eğitimler kapsamında şirketlerin online dünyada varlıklarını oluşturma, arama ve dijital pazarlama olanaklarını daha etkin bir şekilde kullanabilmesine destek olacak bilgiler paylaşılacak. Düzenlenecek eğitimlerle, KOBİ´lerin yarının iş modellerini bugünden yakalamaları için bir yol haritası çizilirken, işletmelerin verimliliklerini artırıp rekabette öne çıkmalarına destek verilecek.

Gençler online´da başarıya doğru ilk adımlarını Dijital Atölye ile atıyor
Türkiye´nin sahip olduğu genç nüfus potansiyelini değerlendirmesine ve gençlerin profesyonel hayatlarına planlamalarına katkıda bulunmayı da hedefleyen Dijital Atölye projesi kapsamındaki eğitimlerle gençleri geleceğin iş dünyasına hazırlayacak dijital yeteneklerini geliştirmelerine ve bu alandaki farkındalıklarını arttırmalarına destek verilecek. Proje, istihdam alanındaki en öncelikli ihtiyaçlar arasında yer alan nitelikli iş gücünü geliştirmeye yönelik adımlar da içeriyor. Bu çerçevede, gençler kariyer planları doğrultusunda dilerlerse online pazarlama ile ilgili eğitimlere katılabilecekler, dilerlerse de hobilerini iş fırsatına dönüştürmelerine imkan veren ?YouTube creator´ (içerik geliştirici) programına dahil olabilecekler.

Türkiye genelinde online eğitim
Kayseri´nin ardından farklı şehirlerde yapılması planlanan yüz yüze eğitimlere katılamayanlar ise Dijital Atölye´nin zengin eğitim içeriklerine diledikleri yerden ve cihazdan online olarak erişerek, internet alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirme imkanına sahip olabilecekler.

Dijital Atölye Portali: g.co/dijitalatolye
Proje videosu: https://drive.google.com/file/d/0B5r0KS17THRPVm9EOFJ6cGhNSDg/view

Bilgi Notu:
Dijital Atölye - Eğitim Konu Başlıkları
Dijital Atölye programı kapsamındaki eğitim modüllerinde katılımcılara işlerini ve kariyerlerini geliştirmeleri, online dünyada varlıklarını oluşturmaları ve dijital dünyada başarılı iş modelleri yaratmaları konusunda bilgi paylaşımları yer alıyor. Eğitimler çerçevesinde dijital dünyada kampanya planlama, pazarlama modelleri, mobil dünyada iş modellerini tasarlama, arama motoru reklamcılığı ve sosyal medya kullanımının da yer aldığı birçok konuda ücretsiz kurslar sunuluyor.

Online fırsat
Online´da başarıya doğru ilk adımlarınız
Online´da varlığınızı oluşturun
E-posta ile bağlantı kurun
Arama ağıyla tanışın
Aramayla keşfedilin
Aramaların size hizmet etmesini sağlayın
Arama reklamlarıyla fark edilin
Arama kampanyalarınızı geliştirin
Web analizine başlayın
Web analiziyle başarıyı yakalayın
Yerelde fark edilin
Çevredeki insanların sizi internette bulmasına yardımcı olun
Sosyal medyada fark edilin
Sosyal medyanın derinliklerine inin
Mobil olanakları keşfedin
Mobil olanakları kullanın
Diğer web sitelerinde reklam yayınlayın
Görüntülü reklamların derinliklerine inin
Yurtdışına açılın
Videolardan en iyi şekilde faydalanın
Online mağazanızı kurun
Online satışlarınızı artırın

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”