GÖREMEDİĞİ ÇOCUĞUNA İCRA MEMURLARI İLE GİTTİ

GÖREMEDİĞİ ÇOCUĞUNA İCRA MEMURLARI İLE GİTTİ

Kayseri`de 5 senelik eşinden ayrıldıktan sonra çocuğunu göremeyen bir kadın, kızını görmeye icra memurları ile birlikte gitti.

Edinilen bilgiye göre Azerbeycanlı Bahar N. ve Mahmut A. (38) 5 sene önce Azerbeycan`da taşınarak evlendi. Bir süre sonra çocukları olan çift, anlaşamayarak boşandı. İddiaya göre mahkeme heyeti, 3 yaşındaki Yasemin A.`nın velayetini annesine vererek çocuğa yurt dışına çıkma yasağı koydu. Türkiye`de oturma izni bulunmayan kadın, çocuğunu babası Mahmut A.`ya bırakarak ülkesine döndü.
Bir süre sonra çocuğunu görmek için Azerbeycan`dan Kayseri`ye gelen Bahar N.`ye çocuğu gösterilmedi. Bir süre Kayseri`de otellerde kalan Bahar N., çocuğuna ulaşamadı. Çocuğunun Seyitgazi Mahallesi`nde bulunan bir evde olduğunu öğrenen Bahar N., burada boşandığı eşi Mahmut A. ile karşılaştı. Mahmut A.`nın çocuğu gizlemesi üzerine avukatı ile görüşen Bahar N., icra memurlarını da alarak tekrar eve gitti.

"BABA KAPIYI KİLİTLEDİ"
Pedagog eşliğinde eve giden icra memurları, kapı açılmayınca polis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen polis de Mahmut A.`yı ikna edemedi. Bunun üzerine eve gelen çilingir, kapıyı açtı. Kapının açılmaması için uğraşan Mahmut A., çeşitli yerlerinden yaralandı. Yakınlarının da devreye girmesi sonucu kapının açılmasına izin veren Mahmut A., olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"ÇOCUĞU BULAMADILAR"
Bu arada kapının açılması ile birlikte içeriye giren polis ekipleri, evde yaptığı aramada çocuğu bulamadı. Evde çocuğunu bulamayan anne Bahar N. sinir krizi geçirdi. Çocuğunun kendisine verilmesi gerektiğini söyleyen Bahar N., "Adalet istiyorum. Çocuğumu benden kaçırıyorlar. Otellerde yatıyorum" diyerek yardım istedi.

 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor