GÖRME ENGELLİLER´DEN

GÖRME ENGELLİLER´DEN

FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ? .

Altınokta Körler Derneği Kayseri Şubesi mensupları ?7-14 OCAK BEYAZ BASTON KÖRLER HAFTASI´ vesilesi ile toplumunun görme engellilerin sorunlarına daha duyarlı olması için farkındalık oluşturmak maksadı ile bir yürüyüş gerçekleştirdiler? Yürüyüşe AK Parti Gençlik Kolları Üyeleride iştirak ederek görme engelli dernek mensuplarına destek verdiler?
7-14 Ocak tarihleri arasında yurt genelinde kutlanan ?Beyaz Baston Körler Haftası´ vesilesi ile Altınokta Körler Derneğince tertiplenen ve Ak Parti Kocasinan İlçe Gençlik Kolları tarafından desteklenen farkındalık yürüyüşü Düvenönünde konuşlu dernek şube merkezinden başlayıp Cumhuriyet Meydanı´nda tamamlandı?
Yürüyüşe iştirak edenler Cumhuriyet Meydanı´na geldiğinde toplumda farkındalık oluşturmak adına bakan gözler görmez olurken, gerçek hayatta görmeyen gözler ise gözünü kapatanlara rehberlik etti.
Yürüyüş sonrası Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Altınokta Körler Derneği Kayseri Şube Başkanı Sadettin Kulkul,bu hafta dolayısıyla Ak Parti Kocasinan ilçe gençlik kolları ile birlikte bir dizi program düzenlediklerini hatırlatarak, ?Beyaz Bastonlar´ ın görme engellilerin simgesi olduğunu vurguladı?
Ak Parti Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Umut Kaya ise bu hassasiyeti tüm vatandaşların yaşaması gerektiğini belirterek, projelerine destek veren kişilere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından gören gözlere bant çekilerek, bir süreliğine de olsa görme engellilerin yaşadığı duygular hissetmeleri ve empati kurmaları sağlanarak , göreme engellilere karşı daha duyarlı olalım mesajı verildi?
HABER. C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da