GÖZTEPE HAZIRLIĞI BAŞLADI!

GÖZTEPE HAZIRLIĞI BAŞLADI!

Adanaspor galibiyeti sonrası kulüp tesislerinde deplasmanda oynanacak Göztepe maçı hazırlıklarına başlayan Kayseri Erciyesspor’da moraller yerinde. Günde tek idman ile deplasmana hazırlandıklarını belirten mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Fikret Y

Ligde 12.haftayı Adanaspor galibiyeti ile tamamlayan Kayseri Erciyesspor, Pazar günü deplasmanda oynanacak Göztepe maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanların son derece moralli gerçekleştirildiğini belirten mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, “Göztepe deplasmanı hazırlıklarına başladık. Bu karşılaşmayı da kayıpsız atlatıp ilk devre tamamlanana kadar zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz” dedi.

 

Zirveden kolay kolay kopmayacaklarını vurgulayan Yılmaz, “Sezon başından bugüne kadar kovaladığımız başarı, bizim zirveyi yakalamamıza faydalı oldu. Bunda da kulüp olarak başkanımızdan futbolcusuna, teknik heyetinden malzemecisine kadar herkesin emeği, katkısı büyüktür. Aile ortamında bulunuyoruz. Kendi içimizde sadece sahada ve antrenmanda tatlı bir rekabet var. Bu da futbolcuların ne kadar istekli oynadıklarının bir göstergesidir” açıklamasında bulundu.

 

ERCİYESSPOR DEPLASMANDA PAZAR GÜNÜ RAKİBİNE KONUK OLACAK

 

Deplasmanda oynanacak Göztepe karşılaşmasına sıkı hazırlandıklarını belirten Yılmaz, “Ligde en az yenilgisi olan takımız. Sadece 1 yenilgimiz var. Bunu koruma adına ve puan alma adına Göztepe deplasmanı hazırlıklarımızı büyük bir moral ve ciddiyet içinde gerçekleştiriyoruz. Hedefimizde her zaman olduğu gibi galibiyet var” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan deplasmanda oynanacak Göztepe-Kayseri Erciyesspor karşılaşması Pazar günü saat 20.00’de başlayacak ve müsabakayı hakem Süleyman Abay yönetecek. (Spor Servisi)

 



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı