GROSS 38 MARKET

GROSS 38 MARKET

2. MAĞAZASINI TALAS´TA AÇTI

Gross 38 Market, ikinci şubesini Talas´ta hizmete açtı. Açılış törenine katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri´nin, helalinden kazanan işletmecileri sayesinde daha çok geliştiğini kaydederken, işletme sahibi Mehmet Buçukoğlu kaliteyi ucuza satarak Kayseri halkına hizmet etme arzusunda olduklarını vurguladı?

Gross 38 Market, Argıncık Şubesi´nin ardından ikinci şubesini Talas- Yenidoğan Mahallesi´nde hizmete açtı. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nun da iştirak ettiği açılışa semt sakinlerinin ilgisi de yoğun oldu?

Açılışta konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri´nin gün geçtikte geliştiğine dikkat çekerek ? Kayserimiz gelişiyor ve güzelleşiyor. Allah böyle helalinden kazanmayı amaçlayan dostlarımıza daha çok versin. Mümin emin olunan, güvenilen anlamına gelmektedir. Bu anlayış içerisinde böyle güzel müesseseler hayatımıza yön verecektir? değerlendirmesinde bulundu?

Gros 38 Marketler Grubu Sahibi Mehmet Buçukoğlu ?Yeni şubemiz bütün Kayseri halkına hayırlı olsun. İnşallah güzel bir hizmet vermek, kaliteli ürünü daha ucuza satmak istiyoruz. 2 yıl içerisinde 2. mağazamızı açtık. Günlük en az 100 telefon geliyor bize, 2. şubeyi biz burada görmek istiyoruz diye. Talas ilçe sahiplerinin isteği bu konuda ağır bastı, 2. Şubemizi burada açtık. İnşallah 3. şubeyi de çok yakın zamanda bir yerde daha açacağız. Ama sürpriz olacak. Çok uygun fiyatlarla Gros38´in gücünü Kayseri´ye göstereceğiz inşallah. Biz 1 hafta denemeli satış yaptık ve şunları gördük bir Kayseri´yi sallamış bizim ismimiz? ifadesini kullandı?

Konuşmaların ardından dualarla kurdelesi kesilerek işletme Talas ilçe sakinlerinin hizmetine açılırken, davetliler mağazayı gezerek bilgi alıp, fiyatları kontrol ettiler?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ