GROSS 38´DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

GROSS 38´DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

3. ŞUBESİNİ YAKUT MAHALLESİ´NDE AÇTI

İlimizin yükselen değeri Gross 38 Market, üçüncü şubesini Yakut Mahallesi´nde hizmete açtı. Açılışa katılan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu  ?Yerel, yerli bir marketin açılışı yapmış olacağız. Bu market tabii ki istihdam oluşturacak, bu bölgeyi hareketlendirecektir? değerlendirmesinde bulunurken, işletme sahibi Mehmet Buçukoğlu ?Kaliteyi ucuza satarak Kayseri halkına hizmet vermek istiyoruz? ifadesini kullandı?

İlimiz sakinlerince ilgi ile karşılanan Gross 38 Market 3. şubesini Yakut Mahallesi´nde hizmete açtı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´ da katılırken mahalle sakinlerinin açılışa ilgisi de yoğun oldu?

Açılışta konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu şunları kaydetti. ?Yerel, yerli bir marketin açılışı yapmış olacağız. Bu market tabii ki istihdam oluşturacak, bu bölgeyi hareketlendirecektir. Tabii sayı her geçen gün artıyor. Bu market tabii ki istihdam oluşturacak, bu bölgeyi hareketlendirecektir. Kayseri´ye faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Bu tür yereldeki mağazaların sayısının artması hem istihdam açısından, hem esnaf açısından hem de şehir açısından önemli ve döngü oluşturuyor. Allah helal ve bol kazanç versin.? İfadesini kullandı?

Gross 38 Marketler Grubu sahibi Mehmet Buçukoğluise konuşmasında ?Kaliteyi ucuza satarak Kayseri halkına hizmet vermek istiyoruz? dedi ve  dördüncü şubelerinin de yakında açılacağının  müjdesini verdi.

Konuşmaların ardından dualarla açılış kurdelesi kesildi ve davetliler mağazayı gezip, açılışa özel indirimli fiyatları değerlendirdiler?



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti