GROSS 38 MARKET 7. ŞUBESİNİ TALAS BAHÇELİ EVLER’DE AÇTI

GROSS 38 MARKET 7. ŞUBESİNİ TALAS BAHÇELİ EVLER’DE AÇTI

Korkmaz: Amacımız kaliteyi ucuza satarak Kayseri halkına hizmet etme arzusunda olmaktır

Gross 38 Market, yedinci şubesini Talas Bahçeli evlerde açtı. Gross 38 Mağazalar Müdürü Mehmet Emin Korkmaz uygun fiyat kolay alışveriş ilkesi ile bahçeli evlerde hizmet vermeye başladık. Amacımız kaliteyi ucuza satarak Kayseri halkına hizmet etme arzusunda olmaktır dedi.

Gross 38 Market, yedinci şubesini Talas Bahçeli evlerde hizmete açtı. Açılışta konuşan Gross 38 mağazalar müdürü Mehmet Emin Korkmaz : “Uygun fiyat kolay alışveriş ilkesi ile bahçeli evlerde hizmet vermeye başladık. 18 bin ürün çeşit’i ile unlu mamuller fast food grubu dahil 2200m2 kare ile müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz, ilgi ve alaka çok iyi teşekkür ediyoruz. Bahçeli evler halkına onlara laik olmak için daha iyi hizmet vermek için çaba sarf ediyoruz. Pandemi sürecinde 8. Şube deyip sanal alışveriş ortamını hazırladık. Kayseri geneline hizmet vermeye başladı. İnternet üzerinden telefon hattı ile ulaştıkları zaman siparişlerini veriyorlar gün içerisinde veriyorlar saat 5’ten sonra siparişler ertesi güne aktarılıyor son dönemlerde alınan tedbirler doğrultusunda yoğun talep var şuanda siparişlere yetişemiyoruz. 3. Arabamızı da devreye alacağız her bölgeye ve Kayseri geneline güneşliye kadar sanal marketimiz var. İnternet adresimiz  gross 38 iste gelsin adresinden ulaşabilirler ve kısa zaman da vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Gross 38 mağazalar müdürü Mehmet Emin Korkmaz,  7.şubemizde ürün çeşitliliğini artırdık biraz daha bu bölgede tüketicilerin günlük alışveriş rehaveti olduğundan dolayı ona göre çalışmalarımızı yaptık tüketicilerin istedikleri bir ortam hazırladık. Çalışan arkadaşlarımız ve yönetim kurulumuz ile ellerinden geleni kusursuz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz dedi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”