GSİM, TESİSLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

GSİM, TESİSLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

KABAKCI, “ÇAĞI YAKALAMAK İÇİN MODERN TESİSLERİMİZ OLMALIYDI”

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesisleri pandemi döneminde elden geçti ve yeni bir görünüm kazandı. Tesislere ilişkin açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Çağı yakalamak için modern tesislerimiz olmalıydı” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesisleri, normalleşmeden önce sadece performans sporcularına açıktı. Sporcunun az olmasını fırsat bilen Gençlik Spor Müdürlüğü, yeni tesisler ve tadilatlar yaptı.

Yeni tesislerin yapımı ve tadilatlara ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Çağı yakalamak için modern tesislerimiz olmalıydı” dedi.

Kabakcı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Özellikle tabiî ki en önemli şeyimiz tesislerimizde çağı yakalamak hem daha geniş alanda sporcularımızı yetiştirebilmek. O yüzden başta merkez olmak üzere Kadir Has Kongre Merkezimizdeki tesislerimizi Büyükşehir Belediye başkanımızdan aldığımız desteklerle tesislerimizi büyüttük. Yine stadımızın  altındaki ferdi sporlar merkezinde  halter başta olmak üzere karate, tekvando, judo eskrim ve özellikle dart konusunda atıcılık konusunda yeni tesisler ve salonlar ortaya koyduk. Yine bunun dışında da ilçelerimizdeki atıl ve hareketsiz ve birazda bizim dışımızda kullanılan tesisleri sportif alanlara çevirmeye çalışıyoruz. Onun için başta Tomarza’da, Yahyalı’da Pınarbaşı’nda, Bünyan’da yenileyebildiğimiz alanları sporculara daha iyi imkan vermeye çalışıyoruz.  Ve bizim nihai amacımız tabii çok farklı alanlarda hem başta değerli millet vekillerimiz sayın valimizden belediye başkanımızdan aldığımız desteklerle ilimizin sporuna katkı yapmaya devam etmek istiyoruz. Sportif hamlelerle tabana yayılma projesi olabilir. Bizim devamlılığı olan bir anlayışla hareket etmek istiyoruz. Çünkü spor demek sağlık demek sağlıklı nesillerle geleceğimizin   teminatı olan gençlerimizle daha güzel yol alacağımızı gösterir.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı