GÜL DAVA ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

GÜL DAVA ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

HATİCE KAPUSUZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

   Refah Partisi ve Ak Parti´de uzun yıllar milletvekilliği yapan Ak Parti´nin kurucularından Salih Kapusuz´un önceki gün 92 yaşında hayata veda eden annesi Hatice Kapusuz Develi ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı? Cenazeye iştirak eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaptığı değerlendirmede ?Hep üzücü olaylarda bir araya geliyoruz? ifadesini kullandı?
Refah Partisi ve Ak Parti´de uzun yıllardır siyaset yapan ve üç dönem Kayseri milletvekilliği görevinde bulunan Salih Kapusuz´un Develi İlçesi´nde yaşayan ve 92 yaşında vefat eden annesi Hatice Kapusuz´un cenaze Develi Meydan Camii´nde kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi?
Salih Kapusuz ile uzun yıllar siyaset sahnesinde yol arkadaşlığı yapan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ilçeye gelişinde önce Kapusuz Ailesi´nin evine giderek Salih Kapusuz ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı diledi?
Taziye evinin kapısında medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Gül, "Bugünlerde hep böyle, üzücü olaylarda bir araya geliyoruz " ifadesini kullandı?
Gül ve beraberindekiler taziye ziyaretinin ardından cenaze namazının kılınacağı Develi´deki Meydan Camii´ne geçtiler?
İl Müftüsü Şahin Güven´in kıldırdığı cenaze namazına, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Vali Orhan Düzgün, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti eski Grup Başkanvekili ve Başbakanlık Başdanışmanı Mustafa Elitaş, AK Parti milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Yaşar Karayel, Kemal Tekden, eski milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda ilçe sakini iştirak etti?.
Hatice Kapusuz toprağa verilişinin ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere cenaze için Develi´ye gelen protokol mensupları ilçeden ayrıldılar?



“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği