GÜL ŞÜKRANLARINI SUNDU

GÜL ŞÜKRANLARINI SUNDU

TAZİYE ÇADIRI DOLUP TAŞTI ?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, babası Ahmet Hamdi Gül´ün cenazesi nedeniyle bizzat Kayseri´ye gelerek ve farklı mecralarda taziye de bulunanlara şükranların sunup "Babamızın hayat tarzı bize vasiyettir" değerlendirmesinde bulundu?
Taziye çadırında okunan Kuran-ı Kerim ve duaları dinleyen Abdullah Gül, başsağlığına gelenlerin tek tek elini sıkarak teşekkür edip şükranlarını sundu. Abdullah Gül, burada yaptığı değerlendirmede "Böyle acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, bütün herkese çok teşekkür ederim. Başta sayın Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan, ana muhalefet partisinin genel başkanı, diğer parti başkanlarımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, eski ve yeni siyaset hayatındaki bütün arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız hepsi zahmet ettiler. İşlerini güçlerini bırakıp uzaktan- yakından hep geldiler. Bütün ailem adına hepsine çok teşekkür ederim. Cenab-ı Allah bütün hepimizin geçmişlerine rahmet eylesin, mekanlarını cennet etsin. Geride kalanlarına da hep sağlık, sıhhat, afiyet dilerim. Basın mensupları arkadaşlarıma, sizlere de çok teşekkür ederim, sağ olun. İş dünyasından işini, gücünü bırakıp gelen arkadaşlarımız oldu. Yine basın, kültür hayatından, spor hayatından bir çok arkadaşımız geldi. Tabii hemşerilerimiz, babamın arkadaşları, dostları, akrabaları, hepimizin gönüldaşlarımıza, hepsine çok çok teşekkür ederim. Babamızın hayat tarzı, bize vasiyettir."
Mardin´in DBP´li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile Ağrı´nın eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık da Abdullah Gül´e taziyeye gelenler arasında yer alırken,olağanüstü Hal uygulamasıyla görevlerinden alınan Ahmet Türk ve Sırrı Sakık´ı yarım saat süren ziyaret sonrası Abdullah Gül, taziye çadırından yola kadar uğurladı.
Bu arada, çevre illerden çok sayıda büyükşehir ve il belediye başkanı da Kayseri´ye gelerek Gül Ailesine başsağlığı dileklerini iletti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"