GÜL VE ERDOĞAN

GÜL VE ERDOĞAN

TABUTA BİRLİKTE OMUZ VERDİLER ...

91 yaşında hayata veda eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün babası Ahmet Hamdi Gül´ün cenazesi devletinin zirvesini Kayseri´ye topladı? Camii Kebir´de kılınan cenaze namazının ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Hamdi Gül´ün tabutuna birlikte omuz verdi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün babası Ahmet Hamdi Gül´ün cenazesi için camiye ilk gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve kardeşi Macit Gül´e taziyelerini ilettikten sonra camiye girdi. Daha sonra sıra ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım,Meclis eski Başkanlarından Cemil Çiçek, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici´de camii avlusunda yerini aldı? Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere 10´un üzerinde bakan da cenaze için ilimize gelen isimler arasında yer aldı?
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez´in kıldırdığı cenaze namazında musalla taşında Ahmet Hamdi Gül´ün yanı sıra Kızılırmak´ta boğularak ölen ve cesedi 12 gün arandıktan sonra bulunan 14 yaşındaki Rıza Çağlar´ın cenazesi de yer almaktaydı?
Diyanet İşleri Başkanı Görmez nazmın ardından merhumlar için helallik aldıktan sonra cenzeye gelen vatandaşlara yönelik kısa konuşma ile ölümün insan hayatındaki yerine ve ölüme hazırlıklı olunması gerektiğinin altını çizdi?.
Ahmet Hamdi Gül´ün naşı cenaze nazmının ardından asri Mezarlık 1. Kapı da yer alan aile kabristanına nakledilerek ebediyete uğurlandı?.
HABER : C.ÜSTEN



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”