GÜL BAHÇE SOSYAL TESİSLERİ

GÜL BAHÇE SOSYAL TESİSLERİ

İlimizde hafta sonu ailece gidip kahvaltı yapabileceği ya da ailece gidip eğlenebilecek vakit geçirebilecek yerlerin az oluşundan sürekli şikayet ederiz. Bu anlamda Son zamanlarda Kayseri’de güzide mekanlar açıldı ulaşımında da sıkıntı yaşamayacağı

Gül Bahçe Sosyal Tesisleri,  kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışını kendine ilke edinmiş olup, genç kadrosuyla yenilikçi fikir ve dizaynları ile hayallerinize duyarlı kalarak telafisi olmayan özel günlerinizde kusursuz ve koşulsuz memnuniyetinizi sağlamayı ilke edinmiştir.

Ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacağınız  ‘Kumarlı’ tramvay durağının karşısında bulunan Gül Bahçe Sosyal Tesisleri, 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Kır düğünü, sünnet düğünü,  et mangal keyfi,  çeşitli menülerle restaurant, gözleme ve katmer keyfi, meşhur  tokat kebabı, sınırsız açık büfe kahvaltısıyla kayseri halkını bekliyor. Gül bahçe sosyal tesislerinde hizmet veren at çiftliği, günün her saati at binme seansları ile ilimiz sakinlerini bekliyor.

İlk olarak ilimiz sakinleri Gül Bahçe Sosyal Tesislerine girdiklerinde sınırsız açık bufe kahvaltı ile lezzet tadında bir kahvaltı yapıyorlar.

Ardından el yapımı gözleme ve katmerle damaklarında nefis bir tat bırakıyorlar. Sonrasında ise at çiftliğinde, ata binme seanslarıyla günü doyasıya keyifli geçiriyorlar.

Haber Koordinatörümüz Ceyhun Üsten’in sorularını cevaplayan İlimiz sakinleri, tesis hakkında düşünceleri şu şekilde:

Gül Bahçe Sosyal Tesisleri İşletme Sahibinin eşi Neslihan Çalış ise, Gül Bahçe sosyal tesislerini ilimiz sakinlerine hizmete sunduklarını ifade ederek, “ sosyal tesislerimize daha farklı güzel sosyal tesis ilave edeceğiz. Bütün bu nokta da fikirlere düşüncelere açığız. İnşallah çok daha güzel olacak. Buraya gelen misafirliğimiz havasıyla ortamıyla çok rahat ediyorlar. Elimizden geldiğince kadar ailelere her yönde hizmet gösterme gayretini gösteriyoruz” dedi.

Gül Bahçe Sosyal Tesisleri İşletme Sahibi Zeki Çalış, “tesislere eşimin çok katkıları oldu. Biz burada genel olarak sosyal içerikli olsun, gelen insanlarımız aileler çocuklarıyla  beraber yemeklerini yesinler, rahat rahat sohbet etsinler, at binmeden tutun ileriki aşamada yüzme havuzuna kadar hizmet vereceğiz. Doğum gününden tutun evlilik nikahı, sünnet ile normal düğün, kına gibi bütün organizasyonlarda yardımcı oluyoruz. Bululmaz bir mekan. Gelen insanlarımız da çok memnun” ifadesini kullandı.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ