GÜLSOY, KTO´YA RESMEN ADAY

GÜLSOY, KTO´YA RESMEN ADAY

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Ömer Gülsoy tertiplediği kahvaltılı basın toplantısı ile Ticaret Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Gülsoy medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede Ticaret Odası´nın siyaset yeri olmadığını vurgulayarak ?Siya

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Ömer Gülsoy tertiplediği kahvaltılı basın toplantısı ile Ticaret Odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Gülsoy medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede Ticaret Odası´nın siyaset yeri olmadığını vurgulayarak ?Siyasi ikbal peşinde koşacak arkadaşlar siyasi partilerde görev almalılar? değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Ömer Gülsoy ?Gülsoy Home Center´ da tertiplediği kahvaltılı basın toplantısında Kayseri Ticaret Odası´nda önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimlerinde aday olduğunu kamuoyu ile paylaştı?

Gülsoy sözlerinin devamında:  ?İlimizin yurt genelinde ve dünyada hak ettiği noktalara ulaşabilmesi için üzerimize düşen yükten güç alarak azimle çalışmaya ve memleketimize katkıda bulunmaya Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmeye aday olduğumu belirtirim? dedi ve ekledi: ?Uzunca bir zamandır ülkemizi bölmek ve halkımızın huzurunu kaçırmak için uğraşan hain terör örgütüyle mücadele edilirken 15 Temmuz 2016´da bir başka mel´un terör örgütü olan FETÖ´nün ülkeyi ele geçirme çabasına şahit olduk. Ticaret Odası bünyesinde 41 meslek gurubumuz var. Hepsiyle de arkadaşlarımız olacak bütün meslek gruplarında listelerimiz olacak. Biz yola çıktığımız arkadaşlarımızla devam etmek isteyenlerle devam edeceğiz, gönlümüz herkese açık dürüst ve doğru her arkadaşımızla çalışmaya hazırız.  Gelişen bir dünya da gelişen Türkiye´ de yaşıyoruz ve gelişen Kayseri hak ettiği yerde değil kendi yağımızda kavrulamıyoruz, açılmamız lazım yeni pazarlar kurmamız lazım, burada da yapılacak çok işler var. Kayseri´mize yakışır şekilde meclis oluşturmanın gayretinde olacağız. Diğer aday arkadaşların kim olduğunu bilmiyoruz her üyemiz aday olabilir biz bunu saygıyla karşılarız. Çıkacak adaylarla ittifak kurmamız söz konusu değil?

Açıklamasının ardından medya mensuplarının sorularını da cevaplayan Gülsoy, Ticaret Odası siyaset yeri değil, biz 2013´dede aday olduğumuzda burası Ticaret Odası burada ticaret konuşulmalı demiştik? Şimdi de aynı şeyleri söylüyoruz. Siyasi ikbal peşinde koşacak arkadaşlar siyasi partilerde görev almalılar? ifadesini kullandı.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor