GÜLSOY VE GÖÇ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

GÜLSOY VE GÖÇ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy’un oğlu Fatih ile Kayseri’nin en büyük temalı parkı olan Mazakaland’ın sahibi iş adamı Hüseyin Dede Göç’ün kızı Gülşah, Hilton Otel’de gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle

Düğün töreninde Damat Fatih Gülsoy’un Babası Ömer Gülsoy ile Gelin Gülşah Göç’ün Babası Hüseyin Dede Göç, konukları salon girişinde tek tek karşıladı. Düğün törenine Talas Belediyesi eski Başkanı Orhan Say, Sanayi Odası eski başkanı Mustafa Çapar, Ticaret Odası eski Başkanı Yılmaz Büyüknalbant, Kayseri Ticaret Borsası eski Başkanı Nazmi İmamoğlu, MHP Kocasinan eski İlçe Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Dadaloğlu Derneği Başkanı İbrahim Yıldırım, Eğitimci Muharrem Göç, İşadamı İrfan Başyazıcıoğlu, Kadir Göç, Orhan Göç, Erdoğan Doğan, Bekir Kuzucu, Şaban Zıkkavun ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Düğünde genç çiftin nikâh merasimi otelin terasında kıyıldı. Çiftin nikâh şahitliğini İrfan Başyazıcıoğlu, Kadir Göç ve Muharrem Göç birlikte yaptı. Nikâhın ardından evlilik cüzdanını gelin Gülşah’a veren şahitler, çifte ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundular. Toplu hatıra fotoğrafının çekildiği nikâh merasiminin ardından havai fişek gösterisi sunuldu. Konuklar havai fişek gösterisini ilgiyle izledi.
Nikah töreninin ardından düğün Erciyes balo salonunda devam etti. TRT sanatçılarının konser verdiği düğünde Türk Halk Müziğinin güçlü isimlerinden İzzet Yıldızhan’da sahne aldı. Düğünde en çok alkışı gelin Gülşah Göç’ün babası Hüseyin Dede Göç aldı. Hüseyin Dede Göç’ ün kızı Gülşah’la sahnede sergilediği harman dalı oyunu büyük beğeni topladı. Kızı ve damadı ile harman dalı oynayan Hüseyin Dede Göç, bu performansıyla büyük alkış aldı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde davetliler ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan’ın seslendirdiği bir birinden hareketli parçalarla gönüllerince eğlendiler.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor