GÜLSOY´DAN KOCASİNAN´DAKİ PROJELERE BÜYÜK ÖVGÜ

GÜLSOY´DAN KOCASİNAN´DAKİ PROJELERE BÜYÜK ÖVGÜ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Çolakbayrakdar´ın ilçeye güzel yatırımlar ve proje

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri´ni ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kocasinan´ı hızlı bir şekilde oluşturduklarını ifade etti. ?Sevdamız Kayseri ve Kocasinan? diyen Başkan Çolakbayrakdar, daha modern ve daha yaşanabilir Kocasinan için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi. Hizmetler birlikte olunca; daha bereketli ve daha anlamlı olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, ?Amacımız; Kayseri´yi geliştirmek ise yerel yönetimlerin yanı sıra Ticaret Odamız, Sanayi Odamız, OSB´lerimiz, tüccarlarımız, esnaflarımız ve şehrimizde yaşayan herkes bunun içerisinde bir paydaştır. Herkesin şehrimiz için katkı koyacağı bir düşüncesi vardır. İnşallah bu katkılarla beraber artık Kayseri ve Kocasinan daha farklı şekilde ilerleyecek ve büyüyecektir.? diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar´ı tebrik ederek, hayırlı olsun diyen Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ise ?Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Proje Tanıtım Programında tanıtımını yaptığınız projeler bizleri heyecanlandırdı. Ticaret Odası olarak Kocasinan bölgesinde bulunuyoruz. Bundan dolayı buraların cazibe merkezi haline gelmesi; ticaretimize, sanayimize ve ihracatımıza faydası olacaktır. Kayseri´de yapılacak her turlu yatırım; vatandaşlarımızın yaşam standartlarına katkı sağlayacaktır. Kocasinan´ın vizyon sahibi başkana sahip olması büyük bir avantajdır. İnşallah ilçemiz daha da cazibe merkezi haline gelecek. Bizler de sizler gibi işimiz gücümüz Kayseri, sevdamız Kayseri diyoruz. Daha güzel Kayseri´yi inşa etmek için çalışıyoruz. Sizler de bu konuda öndersiniz. İnşallah daha güzel projelere imza atmanızı temenni eder, başarılarınızın devamını diliyorum.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"