GÜLTEPE BULVARI´NDA HUMMALI ÇALIŞMA

GÜLTEPE BULVARI´NDA HUMMALI ÇALIŞMA

ÇELİK BAŞKAN YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki toplantıların yanı sıra sık sık sahaya da çıkarak yapılan yatırımları yakından takip ediyor. Başkan Çelik, Sivas Caddesi, Gültepe Bulvarı ve Bekir Yıldız Bulvarı´nda incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaların son durumunu yerinde gördü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Sivas Caddesi ile başladı. Sivas Caddesi Fuzuli Kavşağı ile Tuna Kavşağı arasındaki yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Başkan Çelik, güzergah boyunca yenilenen kaldırımlarda kullanılan taşları da inceledi. İki şeritlik yolun üç şeride çıkarılmasıyla trafiğin daha akıcı hale geldiğini ifade eden Başkan Çelik, kaldırımların da Kayseri´ye uygun bazalt taşı ile kaplandığını belirtti.
GÜLTEPE BULVARI´NDA HUMMALI ÇALIŞMA
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Caddesi´nden yapımı hızla devam eden Gültepe Bulvarı´na geçti. Gültepe Bulvarı´ndaki hummalı çalışmayı yerinde gören Başkan Çelik, yapılan çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı. Çok sayıda iş makinesiyle yolu bir an önce bitirmek için çalıştıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, yolun uygulama projeleri üzerinde de incelemeler yaptı.
BEKİR YILDIZ BULVARI´NDA ASFALTLAMA DEVAM EDİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Gültepe Bulvarı´nın ardından eski adı Orta Yol olan Bekir Yıldız Bulvarı´na geçerek buradaki çalışmaları takip etti. Bekir Yıldız Bulvarı´nın bir bölümünü daha önce açtıklarını hatırlatan ve kalan bölümünde asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Mustafa Çelik, hem Kocasinan hem de Melikgazi bölgesinde açılan bu yollarla Kayseri´nin doğu-batı istikametindeki trafiğin çok daha rahat hale geleceğini kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi