GÜNAYDIN VE BÜYÜKKILIÇ PINARBAŞI’DA

GÜNAYDIN VE BÜYÜKKILIÇ PINARBAŞI’DA

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Pınarbaşı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundular.

İlçe ziyaretleri kapsamında hem belediye başkanlarının, hem de ilçe sakinlerinin taleplerini ve isteklerini yüz yüze dinleyerek, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. 

Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç’ı  Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim Gökmen, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Duran Safrantı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Yücel, Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı Gürcan Senem ile AK Parti ve MHP ilçe başkanları eşlik etti.                      

Günaydın ve Büyükkılıç ile beraberindeki heyet önce Melikgazi Türbesi’ni ziyaret etti. Mehmet Melikgazi Türbesi’nin restorasyon çalışmalarının vakıflarla görüşülerek, koruyucu bir şekilde yapılacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın’ın da destekleri ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunoğlu ile dayanışma içerisinde Pınarbaşı için ne gerekiyorsa yapılacağını dile getirerek şunları kaydetti.  “Valimiz Sayın Şehmus Günaydın ve Pınarbaşı Belediye Başkanımız Menduh Uzunluoğlu ile birlikte Melikgazi Türbesi’ni ziyaret ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak tarihimizi korumaya, yaşatmaya ve anlatmaya, kültürel mirasımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sayın valizimizin de sahiplenmesi ve destek çıkmasıyla gerekli restorasyon çalışmalarını vakıflarımızda görüşerek, koruyucu bir şekilde bu çalışmayı yapacağız, yaptıracağız. Çevre düzenlemeyle ilgili de, sayın Pınarbaşı Belediye Başkanımız Menduh Başkanımla dayanışarak, yolla, çevre düzenlemesiyle ilgili ne gerekiyorsa burayı ayağa kaldıracağız. Pazarören beldemizi de ihmal etmeyip, ihya etmemiz gerektiğini de buradan hatırlatmak istiyorum.”                                                        

Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli çalışmaları yapacağını ifade eden Vali Günaydın ise, hizmetleri için Başkan Büyükkılıç’a şükranlarını sunarak şöyle konuştu  “Büyükşehir Belediye Başkanımızla Pınarbaşı’nı ziyaret ediyoruz. Ziyaret kapsamında da Melikgazi Türbesi’ne uğradık. Burada köy muhtarımızın, mahalle muhtarımızın, yetkililerin bizden taleplerini dinledik. İlgili kurumlarla süratle iletişime geçerek bu talepleri yerine getireceğiz. Bunun dışında mahallemizin diğer konularıyla ilgili Büyükşehir Belediyemiz gerekeni yapacaktır. Hizmetleri için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz”                                        

Daha sonra Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki heyet, Pınarbaşı Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.                                                     

Daha sonra ilçedeki bazı yatırımları da yerinde inceleyen Günaydın ve Büyükkılıç, COD Enerji Üretim A.Ş. tarafından organik atıklardan kullanılabilir gaz üretilmesini sağlayan biyogaz tesisini yerinde inceleyerek, iş insanı Cemil Demirel tarafından tesis hakkında bilgiler aldı.   

Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, beraberindeki heyet ile birlikte Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim Gökmen’i ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinin ardından esnafları dolaşan Büyükkılıç ve Günaydın esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.                                                  

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da