GÜNÜNDE ÖNCE TAMAMLANACAK

GÜNÜNDE ÖNCE TAMAMLANACAK

- AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, yapımı devam eden Kayseri Adliye Sarayı'nın gününden önce tamamlanacağını bildirdi.

Karayel, yaptığı açıklamada, AK Parti Milletvekilleri olarak her hafta sonu Kayseri'ye gelerek hem halkın sorunlarını dinlediklerini hem de devam eden yatırımları yerinde görüp, bilgi aldıklarını kaydetti.

      Yıllardır konuşulan fakat bir türlü yapılamayan Kayseri Adalet Sarayı binasının AK Parti iktidarı döneminde temelinin atıldığını anımsatan Karayel, şu bilgileri verdi:

      ''Kayseri'ye yakışır binanın gününden önce bitirilmesi hedeflenmekte. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün katılımlarıyla temelini atmış olduğumuz Adliye Sarayı inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini görmek ve yetkililerden aldığımız bilgiye göre de kısa sürede hizmete açılacağı haberini almak, bizleri memnun etmiştir.

      Bu projeyle Kayseri artık modern bir Adliye Sarayı'na kavuşacak. İnsanların ve çalışan personelin her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağı mekanların olduğu yaklaşık 30 bin metrekare arsada 57 bin metrekare kapalı alanı, 9 bin metrekare kapalı 516 araçlık otopark yer alacak. Ayrıca Adliye Sarayı'nın içerisinde 1000 metrekareden oluşan Kayseri Barosu'na ait çok amaçlı büro da olacak. Kayseri milletvekilleri olarak bütün yatırımlarda olduğu gibi ilimizde yapılmakta olan Kayseri Adalet Sarayı binasının da süresinden önce bitirilmesi için çalışmaları yakından takip etmekteyiz. İlimize yapılan ve yapılacak olan yatırımlara da desteğimiz devam etmekte.''



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı