GÜZEL TALAS´A MODERN CADDE

GÜZEL TALAS´A MODERN CADDE

BAŞKAN ÇELİK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN HALEF HOCA CADDESİ´Nİ GEZDİ.

BAŞKAN ÇELİK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN HALEF HOCA CADDESİ´Nİ GEZDİ.

Büyükşehir Belediyesi, Talas´ın en önemli caddelerinden Halef Hoca Caddesi´ni tamamen yeniledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yenilenen caddede incelemelerde bulunarak bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Başkan Çelik, planlı, estetik ve fonksiyonel işler yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Talas-Halef Hoca Caddesi Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenilenerek son derece modern bir görünüme kavuştu. Altyapısı tamamen yenilen caddenin asfalt ve kaldırım çalışmaları da tamamlandı. Cadde de son olarak yol çizgi çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Halef Hoca Caddesi´ne giderek yol çizgi çalışmalarını takip etti. Cadde boyunca yürüyen ve yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Çelik, cadde üzerindeki esnaflar ile cafe ve restoranlarda oturan müşterileri ziyaret ederek sohbet etti. Halef Hoca Caddesi esnafları çalışmalar sonucu çok güzel bir caddenin ortaya çıktığını belirterek Başkan Mustafa Çelik´e teşekkür ettiler. 

Çalışmalarla ilgili açıklamalar yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Halef Hoca Caddesi´nin çok yoğun kullanıldığını ve Talas´ın en önemli akslarından birisi olduğunu belirtti. Caddenin, önümüzdeki 30-40 yıl tüm altyapısı çözülmüş bir şekilde kullanılabileceğini ifade eden Başkan Palancıoğlu, ?Bu yıl, birçok noktada Büyükşehir Belediyemiz bize destek verdi ve Talaslıları mutlu etti. Başkanımıza verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederim? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, ?Planlı Gelişim, ?Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim? şeklinde açıkladığı Büyükşehir Belediyesi vizyonunu hatırlatarak bu vizyonun bir örneğinin Halef Hoca Caddesi´nde görüldüğünü söyledi. Her işi planlı, projeli, estetik ve fonksiyonel yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı iken başlattığı çağın yeni sistemlerine göre yol ve kaldırım uygulamasının Halef Hoca Caddesi´nde yer aldığını dile getiren Başkan Çelik, ?Halef Hoca Caddesi Talas´ın en önemli akslarından birisi. Yaptığımız çalışmalar hayırlı uğurlu olsun. 2018 için de Talas´ta yenileyeceğimiz yoların planlamasını şimdiden yapıyoruz. Halkımıza inşaat ve imalatlar sürerken biraz sıkıntı yaşattık; ancak mükemmel bir cadde ortaya çıktı. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi